- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54136 üzenetére
Lehet kicsit nyakatekerten fogalmaztam.
Naszóval a telefonban van 8GB háttértár. Ezen osztozik ugyebár a rendszer, a felhasználói programok és a maradék a háttértár.
Esetemben a belső tárhelyet megszüntette a ferdeszemű, a system utáni maradék ~5GB mind Data. Internal SD nincs. A Huawei féle EmotionUI-jal szeretném a telefont használni. Legalábbis egyelőre. Meg jó lenne, ha lenne néhány GB-nyi belső tárhelyem is. A tiklábas Recovery-t is MobileUncle Tools-zal tudam csak lecserélni, az eredeti C3 Recovery-re.Nem zip-es. a pálcikás pdf-ben az szerepel, hogy a megadott mappában lévü update.app nevű állományt kell az sd gyökerébe másolni, majd a Vol +- + Power gombbal belépni a frissítő menüjébe és a frissítés automatikusan lefut. Ja. ha van külső SD...
A Google app-ok ha jól tudom feltehetően így is, mert ez nem a belpiacos verzió. Ismételten mondom, ha jól tudom. Legalábbis a Huawei kínai oldalán a G700-ból kétféle van. A sima és a "T"-s. Utóbbi a belpiacos.
Az enyém Huawei G700-U00.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest