- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72 #54136 üzenetére
Lehet kicsit nyakatekerten fogalmaztam.
Naszóval a telefonban van 8GB háttértár. Ezen osztozik ugyebár a rendszer, a felhasználói programok és a maradék a háttértár.
Esetemben a belső tárhelyet megszüntette a ferdeszemű, a system utáni maradék ~5GB mind Data. Internal SD nincs. A Huawei féle EmotionUI-jal szeretném a telefont használni. Legalábbis egyelőre. Meg jó lenne, ha lenne néhány GB-nyi belső tárhelyem is. A tiklábas Recovery-t is MobileUncle Tools-zal tudam csak lecserélni, az eredeti C3 Recovery-re.Nem zip-es. a pálcikás pdf-ben az szerepel, hogy a megadott mappában lévü update.app nevű állományt kell az sd gyökerébe másolni, majd a Vol +- + Power gombbal belépni a frissítő menüjébe és a frissítés automatikusan lefut. Ja. ha van külső SD...
A Google app-ok ha jól tudom feltehetően így is, mert ez nem a belpiacos verzió. Ismételten mondom, ha jól tudom. Legalábbis a Huawei kínai oldalán a G700-ból kétféle van. A sima és a "T"-s. Utóbbi a belpiacos.
Az enyém Huawei G700-U00.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest