Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
Lehet kicsit nyakatekerten fogalmaztam.
Naszóval a telefonban van 8GB háttértár. Ezen osztozik ugyebár a rendszer, a felhasználói programok és a maradék a háttértár.
Esetemben a belső tárhelyet megszüntette a ferdeszemű, a system utáni maradék ~5GB mind Data. Internal SD nincs. A Huawei féle EmotionUI-jal szeretném a telefont használni. Legalábbis egyelőre. Meg jó lenne, ha lenne néhány GB-nyi belső tárhelyem is. A tiklábas Recovery-t is MobileUncle Tools-zal tudam csak lecserélni, az eredeti C3 Recovery-re.Nem zip-es. a pálcikás pdf-ben az szerepel, hogy a megadott mappában lévü update.app nevű állományt kell az sd gyökerébe másolni, majd a Vol +- + Power gombbal belépni a frissítő menüjébe és a frissítés automatikusan lefut. Ja. ha van külső SD...
A Google app-ok ha jól tudom feltehetően így is, mert ez nem a belpiacos verzió. Ismételten mondom, ha jól tudom. Legalábbis a Huawei kínai oldalán a G700-ból kétféle van. A sima és a "T"-s. Utóbbi a belpiacos.
Az enyém Huawei G700-U00.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest