Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
fateless #5325 üzenetére
Én először mindig a kapcsolatot veszem fel velük és ,,kihúzok" mindent belőlük,amire kiváncsi vagyok,terméktől kezdve a szállításig és,ha kétszeri megkérdezésre is ugyanazt válaszolják akkor megvásárolom,de előtte mindig a legeslegelső kérdésem az,hogy én ,,csak" PayPal-al tudok fizetni,először ŐK is azt mondják,hogy ...,,hát" ezzel nem lehet,akkor jó megyek máshoz...
Erre rögtön felajánlják a PayPal-t 5-12,-USD-ért cserébe,ami nekem megéri :-)Profi!
A link-et amit küldtem azon vedd fel a kapcsolatot velük és válaszolnak majd,legalúl írj üzenetet nekik és válaszolnak kézségesen max 8 órán belül!(az idő eltolódás miatt)
Sok szerencsét nektek,én is innen vásároltam!samanbacsii!
Látod,hogy ,,vastyúk is talál szeget" :-)
malison X!
Legtöbbször a viszonteladónak van tokja is és tartozéka is!
Egy példa:
Valaki közületek feltette a kérdést,hogy nem találja az X12-őst csak 480X800-ban ..ez igaz.
Itt a példa az én i9300+ annak a felbontása 960X540 és nem 480X800,mert így kérte a gyártótól a Viszonteladó,nagyon ritka,mert nem sorozat gyártás.
OFF:
Ma elkelt az enyém hirtelen,...hátha ezzel tudom segíteni a családomat,köszönöm mindenkinek azért,hogy akartak azzal segíteni,hogy megveszik!!!)
Közben a GPS is megjavult :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest