Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

steve1977

üzenetére
						No, kis beszámoló a magyarítással kapcsolatos tapasztalatokról, külön köszönet érte Steve-nek.
Szóval:
1. MTKDroidTools-ban is rootolni kell a CWM telepítéséhez a telefont, nem csak a Framaroot-tal.
2. Az MTKDroidTools-ban Steve telefonja segítségével Cappa által készített CWM-t a "Root and recovery" gomb-bal kell feltenni, és az első feljövő ablakot cancel-ezni, majd a következőben betölteni a CWM zip-jét.
3. Nekem a CWM-be csak úgy lép be, ha először a bekapcsolás + hangerő fel gomb-bal a flasht indítom el, majd annak a menüjéből kikapcsolom, majd jöhet a bekapcs + hangerő le. De az is lehet, hogy hogy csak rossz időpontban engedem el / tartom tovább nyomva alapból a bekapcs + hangerő le-t.
4. Steve magyarítása nem valós ROM, hanem csak a magyarított alkalmazásokat cseréli le, így előtte nem javasolt wipe-olni. Emellett nekem az általa készített magyarításban lévő billentyűzet program állandóan elszállt. Ezért én a saját telefonomból magam magyarítottam a ROM-ot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
 - HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
 - Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest