- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tovább pontosítanám:
Még annyit a Haier W718 magyarításához, ahhoz, hogy magyarként jelenjenek meg az alkalmazások a magyarítás után, még a magyarosítás előtt a morelocale2 programban magyarra kell állítani a nyelvet, különben egyes, utólag telepített alkalmazások (pl. Opera Classic) angol nyelven fognak elindulni.
Ez azért elég érdekes.
-
steve1977
tag
Köszi a részletes leírást, nekem már nem volt erőm hozzá. Annyival egészíteném ki, hogy a szgépről betallózott cvm fielnevében benn kell lenni két pont közt, hogy recovery pl: cwm_w718.recovery.img Csak akkor látja és tudja feltenni. A magyarítást a régebbi jbarttal tudtam lefuttatni, w7x64 alatt. Amit itt megosztottam, le is vettem előbb gdriveról, mert fa4ha-nál bekevert, sajnos full gyári állapotról nem készítettem mentést, így nem is tudom azt magyarítani, ez a jövendő w718 tulajoknak lesz feladata, uff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Macska topik
- Mobil flották
- Óra topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest