Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
monkey_
üzenetére
Az én németem gyenge, ezért kérem, valaki erősítsen vagy cáfoljon meg, de a FAQ-ból én azt értem, hogy ők is Kínából rendelik.
Valaki értelmezi ezt a részt?
Ich habe einen Brief von dem Zollamt bekommen. Was kann ich tun?
Sie können sich mit der DHL oder dem Zollamt in Verbindung setzen, um das Paket abzuholen. Achtung: Da unsere Waren aus China geliefert werden, können eventuell zusätzliche Zollgebühren anfallen. Hierauf haben wir keinen Einfluss, da die Gebühren von Ihrem Land erhoben werden. Wir übernehmen diese Gebühren nicht, nehmen Sie dies bitte vor Ihrer Bestellung zu Kenntnis. Bei weiteren Fragen zu zusätzlichen Zollgebühren, wenden Sie sich bitte an das zuständige Zollamt in Ihrem Land.Ha jól értem, akkor semmivel sem lennénk előbbre ezzel, mint a kínai rendeléssel

-
berigazek
őstag
válasz
monkey_
üzenetére
Köszi a tippet,nagyon jó az oldal :-)
De ne feledjétek,hogy MO-ra nem mindig ingyenesen a küldés,ezt nézzétek meg a honlapon,ha lehetséges vagy írjatok nekik vásárlás előtt!
A reklám úgy szól,hogy DE belül ingyen a posta,de lehet,hogy MO- is szállítanak!
OFF:
Mennem kell melózni,nem leszek net mellett csak éjjel 02:00-kor :-(
És igazad van,nem kell reszketnetek a VÁM és áfa miatt MO!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi