Hirdetés
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
anonym1s
üzenetére
hali
melyik 3 szenzor nem működik? lehet nálam sem csak még nem vettem észre..
Kamerát a kínai mezőnyben értettem jónak, bár van itthon egy LG 4x HD szintén új, részletesen még nem vetettem össze őket, de nem tűnik eget rengetőnek a különbség.
Hangszóró valóban gyenge és a vaku is csak max a kulcslyukat megkeresni jó.
A wifi olyan mint az eddigi telefonjaimban voltak (nem kínaiak), ahol azok befogták ott ez is be tudja lazán.
Kijelzővel nincs gondom, nyilván a lg-ben lévő true hd ips jobb(talán a legjobb a piacon), de ez csak maximum egymás mellé téve tűnik fel. Most még sokat babrálom, jobban bírja az akksi mint az eddigi telefonjaim.
Ilyen kijelző problémám nekem nincs szerencsére, remélem sikeresen le tudod rendezni a minivel.
Általános minőségérzetre, nekem már átcsúszik abba a nem gagyi kategóriába amivel együtt tudok élni. Nincs olyan érzésem, hogy hú de minőségi valamit tartok a kezemben, de az ellenkezőjét sem érzem.
150$-ért vettem ( szállítással, plusz akksival, plusz tokkal 170$), ennyit nekem most úgy gondolom megért, talán jobban el leszek vele mintha besétáltam volna a szolgáltatómhoz és hasonló áron veszek valami galaxy mint vagy hasonlót. A tartósságára leszek nagyon kíváncsi...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Robotporszívók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest