- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Hangminőség teljesen ok. Ha kicsit halknak érzed, engineering menübe még lehet hangosítani. Hátlap nem csúszós, hanem matt. A fekete legalábbis biztosan. Hátlap rögzítés szerintem annyira nem erős, mint pl a jaiyu g3-omnál. Szépen felfekszik, de nem tartja annyira erősen a pár fül. Adtak hozzá nekem tokot, azzal használnom (jól néz ki), így ez számomra nem probléma
Statikailag teljesen rendben van, nem lehet hajlítani, nem recseg-ropog.
-
ghop
csendes tag
Hangminőség jó telefonálás közben (még a másik oldalt nem kérdeztem hogy engem hogy hallanak, de nem jött semmi olyan hogy "hú, mi történt a telóddal, mert rosszul hallak").
A kihangosító szerintem lehetne hangosabb, ez a max csörgés hangerőre is igaz, de még szoftveresen nem buheráltam. Szerintem vannak benne még tartalékok.Hátlap csúszós tapintású, de az egész összeszerelés nagyon szolid, nem recseg-ropog sehol/sehogy.
Bocs, tévesen válaszoltam - nem neked akartam küldeni. sorry
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest