- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfox
csendes tag
válasz
ModliH #47003 üzenetére
Szia!Én már rengeteg mindent rendeltem Aliról,ott is csak akkor fizetnek az eladónak ha te visszaigazolod ,hogy megkaptad az árut amit rendeltél,és minden rendben van,ha pedig problémád van akkor ott is van dispute lehetőség és 2 napon belül visszakapod a pénzed,tehát az Ali biztonságos csak a boltokat kell megválogatni akik hirdetnek.amire figyelj,hogy milyen egy bolt visszajelzése a vevők szerint,mennyi eladása volt és abból mennyi a negativ értékelés és azokat miért kapták.Remélem tudtam segiteni,ha valami még érdekel az alival kapcsolatban nyugdtan keress,szivesen válaszolok!
-
DJGABI
addikt
válasz
ModliH #47003 üzenetére
kb mint a vatera, sok értékeléses eladót keress. egyébként van saját védelmi rendszerük, addig nem kap az eladó pénzt, amíg vissza nem jelzel hogy kezedben a termék... kb 5 dolgot vettem már, kisebb-nagyobb értékben, minden megjött (kopp-kopp), még a 70 értékeléses eladótól is a telefon. de ez már kb másik topic témája [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest