- Videós, mozgóképes topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
ktamas55 #4105 üzenetére
Pont ez volt a problémám a mostani telómmal hogy halk, és hogy engem is alig hallanak....ha ezek a kínaiak ilyenek, lehet vissza kéne mondani a rendelést. Amúgy is hónapok mire ideér...ha egyáltalán feladják.
Jah, ilyen:
(#4058) robit1973:
"Tegnap megérkezett a V12-es (MT 6577) telóm.
Tényleges adatai:
ROM ( program telepítésre ):807 MB
RAM: 512 MB ( 472 használható )
Belső SD: 2 GB
Kamera: 5 MP ( hátul a kameránál is ez van írva )Egyelőre még próbálgatom, vannak kisebb hibák ( nincs magyar nyelv, auto brightness nem működik, naptár nem szinkronizál, hangszóró kicsit halk ),de úgy néz ki egyelőre marad."
(magyar nyelv engem nem érdekel) Hát ez csúcs. Van erre valamilyen megoldás? Hangszóró csere, mikrofon csere? Nekem fontos hogy érzékeny és jó minőségű legyen a mikrofonja, és hangos a kihangosítója, meg a normál is. :S
A Galaxy S1 (origi) is vannak ilyen gyermekbetegségei?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest