Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s
üzenetére
(#40955) CineDOG1!
Hali.
Ezt mar en is linkeltem tegnapelott, es ez a Buffy gyerek nem tapasztalatot irt hanem csak feltetelezest, ami raadasul 2 evvel ezelotti, a cellphonemic meg mar akkor is mukodott egy eve, es azota is mukodik.
Ketlem hogy 3 even keresztul ugyanazon a neven uzemelne egy 100% csalo webshop, de azert azt sem zarom ki, hogy epp most kurvulnak el.En inkabb amiatt vagyok kisse morcos, hogy amint kifizettem a cuccot, szarjak le az embert, abszolut nem foglalkoznak a kerdeseddel/kereseddel.
Ket email-ben kertem hogy root-olatlanul kulkdje, semmi valasz, aztan kertem hogy legalabb egy leirast kuldjon arrol hogyan kell root-talanitani, semmi valasz.
Az meg csak hab a tortan, hogy tegnap irta, ma postazza, ami nem tortent meg, es sejtesem szerint azert mert nincs neki raktaron, holott azt irta van.
Nem attol tartok hogy nem kapom meg a cuccot, csak a viz kiver attol, amikor igy indul egy "boltolas".
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Nintendo Switch 2
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest