Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- PLC programozás
- SSD kibeszélő
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
barobag
üzenetére
Csak annyit tudok amit nemreg leirtam,nem rossz,de az 512 ram miatt visszafogja a rendszert,lassabb mint mas romot.
Ami nekem nagyon bejott a szinten hkphone rom,azt hiszem 12-6-17 vagy ilyesmi datuma van,romrevomoi vagy mi a neve,ics, de a 2.3-asok sebesseget siman tudja,akksiido is jo,eddig nem talatam hibat benne,viszont az ics tudasat meg szeretem.Azt tudja valaki,hogy a fejlesztoi dolgok kozott van egy force gpu rendering,ami 2D-nel a gput eroszakolna megjelenitesre,ennek van gyakorlati haszna? Mert en nem igazan vettem eszre valtozast,meg kikapcsolva mintha furgebb lenne a megjelenites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest