Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Nem azt mondtam, hogy nonstop játszok rajta
Nekem sem a játék jelenti a komoly használatot, csak megemlítettem, mivel sokan azért vesznek 4magos telefont, hogy kompromisszum mentesen játszhassanak, ami zabálja az akksit. De játék nélküli "komoly" használattal se bír ki egy ilyen tepsi egész napos nyomkodást, szinkronizálást, netezést, emailezést, neadjisten multimédiás felhasználást (zene, youtube, stbstb) csak ha alkalomszerűen használja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem sem a játék jelenti a komoly használatot, csak megemlítettem, mivel sokan azért vesznek 4magos telefont, hogy kompromisszum mentesen játszhassanak, ami zabálja az akksit. De játék nélküli "komoly" használattal se bír ki egy ilyen tepsi egész napos nyomkodást, szinkronizálást, netezést, emailezést, neadjisten multimédiás felhasználást (zene, youtube, stbstb) csak ha alkalomszerűen használja az ember.