Hirdetés
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
feelmt #31918 üzenetére
Newman K1
Kijelző minősége:
Nagyon jó!sgs3 van barátnőmnek és annyi, hogy az övé a mélyebb színeket(amoled) az enyém meg a magasakat,élénkeket kezelte jobban. IPS az király!
betekintési szög óriási,
fényerő sgs3 és note 2 verő!.
Összeszerelési minősége:
Számomra kiváló, lefogadom , ha HTC lenne ráírva akkor vinnék mint a perecet.
A telefon tetszetős, fehér fekete színeket egy vékony krómcsík szegi ami elegáns nekem és vékonyítja a telefont. Még a 55 éves könyvelőnéni is megdicsérte, hogy de szép telefonItt vannak képek a telefonról és Youtobon megtalálod az unboxing videómat is.
Aksi:
Én olyan 10x telefonálok egy nap kb 1 percesek, sokat netezek wifi, mobilnet felváltva, játék olyan 1-2 óra naponta, youtube félóra de attól függ és 8tól este 10 ig egyszerűen nem tudtam megölniGPS:
Kipróbáltam és nagyon hamar talál jelet még ebben az őrülten szar időben is, de valamiért eza endomondó mindig 10x azt amit megyek, na szóval 4 km helyett 40km ír ki :SWifi és mobilnet nagyon jó, semmi dobálás vagy megszakítás.
Rom ami alatta van a magyar nyelvel együtt nagyon jó eddig semmi rossz fordítást nem láttam/találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Star Trek
- OLED TV topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Mini PC
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest