Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Gaming notebook topik
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathfolk
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Vigyáznék rá csak a véletlenek miatt kérdeztem
Jelenleg is figyelek rá hogy abba a zsebembe ahol a teló van ne legyen semmi más, de munkahelyen néha előfordul hogy valami szerszám mellé bedobom, mivel telefont se lehetne bevinni a munkaterületre, nem hogy facebookozni XD így ha főnök jön teló megy a csavarok vagy szerszámok közé... eddig 6 év alatt még egyik iphonomat se sikerült összekarcolni, na jó a 2G-m ami már kb 6éves, mp3-nak még mindig használom azon van pár hajszál karc, meg 1 törés. 3 iphont törtem szilánkosra, de törés előtt a hajszálkarcon kívül komolyabb karcolás egyiken se lett, a törés ellen meg persze hogy nem véd a GG. Viszont amire kitalálták arra tapasztalataim alapján nagyon is jó!
Még sok évvel ezelőtt probáltam fóliát használni, 2 különböző forrásból vetem 2 külön márkát, ráadásul nem is voltak olcsók, de egyiket se tudtam 100buborék nélkül felrakni, így számomra pénzkidobás volt... ha totál láthatatlanul fel lehetne rakni, akkor használnám.. esetleg majd megkérdezek pár telefonos boltot hogy felraknák-e normálisan...
Na mindegy GG nélkül is megrendelem a Zopo C2-öt egyszerűen túlságosan is tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- Gaming notebook topik
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Jelenleg is figyelek rá hogy abba a zsebembe ahol a teló van ne legyen semmi más, de munkahelyen néha előfordul hogy valami szerszám mellé bedobom, mivel telefont se lehetne bevinni a munkaterületre, nem hogy facebookozni XD így ha főnök jön teló megy a csavarok vagy szerszámok közé... eddig 6 év alatt még egyik iphonomat se sikerült összekarcolni, na jó a 2G-m ami már kb 6éves, mp3-nak még mindig használom azon van pár hajszál karc, meg 1 törés. 3 iphont törtem szilánkosra, de törés előtt a hajszálkarcon kívül komolyabb karcolás egyiken se lett, a törés ellen meg persze hogy nem véd a GG. Viszont amire kitalálták arra tapasztalataim alapján nagyon is jó!