-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baalco
tag
Sziasztok,
egy jó hírt osztok meg veletek: egy külföldi fórumon más is említette ezt a problémát (3G opciót nem lehet sim1-en beállítani, további részleteket korábban már leírtam, tessék visszakeresni).
Kapott a Gigabyte Support-tól egy .apk file-t, amit lefuttatva megoldotta a dolgot. Erre felbuzdulva én is írtam megint a Supportnak és én is megkaptam a progit, amit gyorsan felraktam és lefuttattam.
És tényleg működik!!
Megint be lehet állítani a sim1-en is a 3G netet.Így, hogy ez is megoldódott bátran tudom mindenkinek ajánlani a Gigabyte G1345-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest