Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
Csygusz
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Nem kell elnézést kérned, amúgy, itt sok a nagy mellényű fiatalember, aki azt hiszi ő Szuperman - és ezt nem hungobungo-ra értem, mert ő pont a másik fajta.
Jómagam pl. C++ban is programoztam, nem is akárkinek, tehát nem vagyok analfabéta. Tény, hogy a Linux és az Android világa nem az enyém, de nem is akartam volna belemerülni, nincs rá időm. Mindenesetre, ha hozzám jön valaki olyan problémával, ami az én szakmámat érinti, nálam nincs lehülyézés, meg lekezelés. Amilyen információkat meg adok, azok precízek, a partner által is érthetőek. De nem vagyunk egyformák.
Az új telefon vásárlása nálam megint november hónapban lesz esedékes. Biztos, hogy valamilyen felhasználóbarátabb készülék lesz, amelyen minden elvárt funkció alapból működik, nem kell állítgatnom, bütykölnöm, fórumozgatnom miatta. Sok egyéb dolog van a világon, mint ilyenekre tölteni, pl. most is kint gyönyörű tavaszi idő van.
Nem vagyok a kínai termékek ellen, sőt, de olyanokat szeretek vásárolni, amelyek egyből jól működnek. Sok ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest