- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
"igazán nem tudom, mennyire használható ez a szétnyitható tok"
Ha az, amire én gondolok, és a linken lévő lépek szerint az lehet, akkor NAGGGYON JÓ!
A feleségemnek rendeltünk ilyet az Alcatel OT-997D telefonjához és nagyon bevált. Lényegében kapsz egy új hátlapot, amihez hozzá van erősítve a ráhajtható előlap (fedlap). Praktikus, tényleg védi a kijelzőt és még jól is néz ki.
Én is szerettem volna ilyet a Thl W5-höz, de sajnos ahhoz nem gyártanak. Azért örülök, hogy a W8-hoz létezik, mert ha végül ő lesz a következő szerzeményem, akkor feltétlenül ilyen tokkal együtt rendelem majd meg! Aliexpess-en már láttam egy-két boltot, ahol lehet hozzá kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest