Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
Raqueia
üzenetére
Az 1-es hsz. egy szoftveres megoldást nyújt, itt pedig már hardveres beavatkozásra lenne szükség. Én már rég boncolgatom a témát (ld. pl. e körül is), és biztos lehet javítani a vétel minőségét, de sajnos nem vagyok profi a forrasztgatásokban, sem az antennák terén.
Az ökölszabály az, hogy minél nagyobb egy antenna, annál jobb, mert gyengébb jeleket is tud fogni. Ezért építenek a csillagászok egyre nagyobb és nagyobb teleszkópokat. Persze a forma sem mindegy, a hullámhosszok miatt, és itt nem irányított, hanem ún. körsugárzó/irányítatlan antenna kell, mert ugye a kütyüt ide-oda teszed-veszed és forgatod.
Amúgy meg nem is értem, és ezt már leírtam, hogy a gyártók miért nem használják ki jobban a hátlap belső részét. Fel lehetne osztani mobilhálózat, (az egyes SIM-eknek külön hely), Bluetooth, WLAN, GPS, RFID... szektorokra, és nagyobb antennával jobb lenne a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő