Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
Terentius
üzenetére
Tegnap fogtam a kezemben egy G3-at. Beszarás gyönyörű képe volt (de komolyan), és a gyorsaságával sem volt gondom. Nekem egy ici-picit nagynak hatott - bár ez megítélés dolga -, és én ezért is próbálkoznék a G2S-sel, remélve, hogy a hatás ugyanaz maradna. Mondjuk filmet biztosan nem ezen/ezeken a kütyükön néznék (még hosszabb repülő út közben sem), amikor sz.ért-h.ért vannak 7, vagy 10 coll-os tabok, amik ebben a tekintetben sokkal jobban kiszolgálnak. Szóval engem a Jiayu meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest