Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #19418 üzenetére
"Az EtoTalk imádatnak meg most már tényleg legyen vége"
Meg az EtoTalk utálatnak is (érdekes módon a táblázatban a 4.25-ös átlagos minősítéssel igencsak a jobbak közé tartozik)!
Szerintem ez már paranoia! Mindig elfelejtődik, hogy nem csak magyarításról van szó, hanem pl. root-ról és elég csak visszaolvasni, hogy találkozzunk olyannal, hogy valaki, valami miatt nem tudja rootolni a telefont (pl. hero 2000+ egyes variációi). Arról nem is beszélve, hogy olyanok is lehetnek, akik nem szeretnek mókolni a telefonnal és 1000-1200 Ft felárért kapnak egy rootolt, valamilyen szinten magyarított és talán még optimalizált telefont!
Miért fáj bárkinek ez, amikor egyébként a garancia hiánya miatt itt mindenki több tízezer forintot kockáztat? Alapvetően mindenki eldönti maga, hogy megveszi, vagy sem! Én már több telefont vettem ezzel és soha nem bántam meg, sőt az egyetlen telefont, amit nem tőlük vettem nem lehetett semmilyen módon rootolni (és itt sem tudott senki használható megoldást adni)! Úgyhogy nekem az az 1000-1200 Ft megéri! Akinek meg nem, az ne vegye és kész!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest