Hirdetés
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
-
Marty
tag
válasz
Attipapa
üzenetére
A morelocale2 nevű progival, ami természetesen ingyen tölthető le a marketből, a settings menüt leszámítva szinte minden magyar lesz, benne a navigáció. play áruház és sorolhatnám.
Nemhinném, hogy oly sokat napi szinten akarják használni a beállításokat, így ha egyszer sikerül megcsinálni, szinte észre sem veszed, hogy a telefon nem magyar, mellesleg a 4-5 angol szót, amit napi használat közben látsz, igen hamar megszokod...bár én könnyen beszélek, lévén tudok angolul
(megjegyzem, barátnőm elég kuka az idegen nyelvekhez, mégsem okoz neki gondot)Mod romot, talán odaadja valaki talán nem, akinek megvan, vagy próbálsz guglizni

android salen sem választanám a free shippinget, inkább fizettem 3.99 dollárt a szállításért pluszban, de így legalább nyomkövetős csomagban kapom

Mellesleg Hero 5i telefont rendeltem, 22.én, ami még nem érkezett meg(nyilván) majd írok pár sort róla, ha megkaptam

Dominóról annyit, ő ilyen macerás emberke, nekem is volt már vele vitám korábban, ha elfogadod, hogy ilyen kis kukacos, egész normális

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(megjegyzem, barátnőm elég kuka az idegen nyelvekhez, mégsem okoz neki gondot)