- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
-
Marty
tag
válasz
Attipapa #14284 üzenetére
A morelocale2 nevű progival, ami természetesen ingyen tölthető le a marketből, a settings menüt leszámítva szinte minden magyar lesz, benne a navigáció. play áruház és sorolhatnám.
Nemhinném, hogy oly sokat napi szinten akarják használni a beállításokat, így ha egyszer sikerül megcsinálni, szinte észre sem veszed, hogy a telefon nem magyar, mellesleg a 4-5 angol szót, amit napi használat közben látsz, igen hamar megszokod...bár én könnyen beszélek, lévén tudok angolul(megjegyzem, barátnőm elég kuka az idegen nyelvekhez, mégsem okoz neki gondot)
Mod romot, talán odaadja valaki talán nem, akinek megvan, vagy próbálsz guglizni
android salen sem választanám a free shippinget, inkább fizettem 3.99 dollárt a szállításért pluszban, de így legalább nyomkövetős csomagban kapom
Mellesleg Hero 5i telefont rendeltem, 22.én, ami még nem érkezett meg(nyilván) majd írok pár sort róla, ha megkaptam
Dominóról annyit, ő ilyen macerás emberke, nekem is volt már vele vitám korábban, ha elfogadod, hogy ilyen kis kukacos, egész normális
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest