Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
salaud
üzenetére
Amikor 180 dollárért meg lehetett venni a másodvonalbeli gyártók csúcskészülékét, akkor örömmel fogadtam a kompromisszumokat. 2016-ban ennyiért vettem az Elephone P9000-et. Volt drót nélküli töltés, nfc, ujjlenyomat, lézeres távolságmérős kamera (akkor még olcsóbb kategóriában a lassú kontrasztalapú autofókusz ment), 5 GHz-es wifi. Tavaly még használtam másodlagos telefonnak, android auto is ment vele. Volt egy P8 minim, szintén elefántos, talán 130 dollárért, és ha épp megdöglött a samsungon a waze és a spotify összekötése, akkor egy ideig azzal navigáltam, mert ott ment megbízhatóan (aztán úgy két éve összetörtem, akkor jött vissza a P9000).
Na most ilyet már nem csinálnék, csak esetleg minimál tartaléktelefont vennék így, mert normális mennyiségű rammal, NFC-vel, FHD felbontással stb. már a másodvonal is 100 ezer forint fölé kúszik hamar, és az már egyrészt túl nagy kockázat, másrészt annyiért már van választék a xiaomi vonalból is.
Szerintem amikor a xiaomi kijött a B20-as, EU-ba szánt telefonjaival, és az addigi hasonló hírektől eltérően itthon is jó áron jelentek meg a készülékeik, egy csapásra véget ért ez a kalandozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest