Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
b0bcat #134899 üzenetére
Nem csak elmélet, gyakorlatban is működik. A visszaküldést ajánlottan kell megtenni, így kapsz ragszámot, és kérned kell róla egy számlát. Ezt a számlát kell elküldeni a PP-nek, ők meg a számla alapján jóváírják a fiókodra az összeget. A PP topikban pontosan elmondanak minden lépést, bár emlékeim szerint a topik összefoglalójában is benne van. Én a helyedben visszaküldeném. 2 éve nekem is hibás telefont küldött a GB (iszonyatosan recsegett, búgott a hangszórója), visszaküldtem nekik, PP fizette a visszapostát. A GB erősködött, hogy nem kapták meg, de a tracking szerint már rég átvették. Úgyhogy velük kellett picit harcolni, mire visszaadták az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest