-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
aytukabozs #130995 üzenetére
Bocs, nagyon hajnal volt, és úgy látom ideje megint törölni a Swype adatait...
Ez lett volna: ütésállóságban porig alázta a "majmos üveget".
Most látom, már az első mondatban is van "rosszra javítás"...Upo:így van.A Swype egy ideig jól működik, de kb 1 hónap alatt összeszed egy csomó ismeretlen szót, és olyan szavakat ajánl fel, amiket szerintem nem is használok.Rejtély, hogy honnan szedi...
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #130995 üzenetére
Gyanús hogy mobilról nyomta, csak a billentyűzet beállításainál nincs kikapcsolva az automatikus javítás.
Egyébként agytornának is jó, hogy mire gondolhatott eredetileg a szerző. Nekem általában menni szokott, de ezt én se tudtam 100% biztonsággal dekódolni. Ugyanilyenek a magyarra fordítások is, ott is jókat szoktam röhögni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest