- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
makoss #127887 üzenetére
A publikus számodról regisztrálj a Viber és/vagy WhatsApp-ra, így a veled azon csacsogó, csak ezt a számodat fogja látni. Viszont a két alkalmazás alatt a Névjegyek vagy Kontaktok alatt látni fogod azokat megjelölve az alkalmazás ikonjával, akik szintén rendelkeznek ezekkel az alkalmazásokkal. Egyébként az alkalmazások nem fognak különbséget tenni aközött, hogy melyik SIM-hez milyen neveket és számokat tárolsz. Bár megjegyzem, én egyik kártyán sem tárolok számot, mindent a Google felhőre mentek, ergo így a hívás indítás során dönthetem el, ha akarom, hogy kit melyik számról hívjak.
Szerintem mind a Viber, mind a WhatsApp sokkar modernebb, mint az SMS, én mind a kettőt használom, szerintem az SMS már a múlté. -
IldiH
tag
válasz
makoss #127887 üzenetére
Egyiket sem használom, de gondolom ezeknél ugyanúgy működik, mint bármelyik tel.számot használó alkalmazásnál: egy számmal is működik. Egy ilyen alkalmazásnál egy számmal regisztrálsz egy fiókot, másik számmal szerintem másik fiók lenne.
Gondolj a dual telefonra úgy, mintha 2 külön telefon lenne egymás mellé rakva. Egymástól függetlenül működik a 2 sim (eltekintve persze standby üzemmód jellemzőitől).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hegesztés topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest