- Milyen billentyűzetet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
válasz
tibcsi99
üzenetére
én a navit hallgatni szoktam, megszoktam, hogy motoron nem látom, csak hallom, így oda jó. a felbontása mondjuk trágya a g1345-nek a zte blade után. el nem tudnám képzelni, hogy 2db 4" feletti telefont vigyek magammal, a 2db blade is sok volt, ezért váltottam a g1345-re. mondjuk aki sokat netezik telón, ott meg tudom érteni a nagy képernyőt, az meg hozza magával az erősebb procit. az én igényeimnek ideális egy g1345 lenne dupla ennyi akku idővel. bárcsak az akksik is úgy fejlődnének, mint a telefonok

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi