Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szerintem meg minden teló téglatest alakú tárgy, ezért nem izgat a külseje, max. az anyaghasználat, meg hogy ne ropogjon.
Mondjuk dual-simes topikban, ahol az első szempontok egyike gyakran az ár, a kinézet firtatása eléggé irreleváns szerintem. 30-40 ezerért már az üveg-fém használata is csoda, nemhogy az egyedi dizájn. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nekem meg pont mindegy hogy néz ki, elsődleges cél a működés, azt tudja rendesen, sokáig bírja, legyen közösségi support, habár mostanság lehet kicsit el tudok kalandozni, mert keveset fogok mobilon netezni, így igazából az aksi nem lesz szempont ,mert nem azon fogok nézelődni, így lehet végül egy 5"-os telefonnál nagyobb nem is fog kelleni.
Lehet csak megmaradok az InFocus M560-nál ,vagy a Redmi 3-asnál.
@kornelka: Ha a P10-es SoC képes annyira keveset fogyasztani, mint a Snap615 vagy a Snap 650, akkor lehet róla szó

Bocsi, M3 Pro-t olvastam

Redmi Note 3 Pro alapból a kalapban van, csak még nem döntöttem el mi legyen

-
törölt tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Úgyis tokba teszem és van bőrdíszműves barátom, aki csinál nekem egyedi tokot kolibritarkóbőrből.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi