- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
habmalac
üzenetére
A T6 Pro is elég halk volt, amíg rá nem találtam a Mobiluncle Tools-ra.
Telepítettem, majd engineer mode -> engineer mode (MTK) -> jobbra lapozni az oszlopokat a Hardware Testing-ig -> Audio -> Normal Mode -> Type.Itt tudod kiválasztani, hogy mit akarsz állítani: a fenti kishangszórót, a mikrofont vagy a hátlapit.
Több fokozatban level 0-tól level 6-ig, ill. bizonyos esetekben 14-ig. A max. volume-ot érdemes 160-ra venni (vagy 255-re, ahol engedi).Nem érdemes az összes levelt max.-ra venni (255), mert akkor nagyon visszhangos lesz. Inkább level 0=32, majd a maradék 5 vagy 13 fokozatot nagyjából elosztani 255-ig. Bár én a progresszív elosztást állítottam be, tehát level 1=100 stb.
Próbálgatni kell, esetleg megkérni a beszélgetőpartnert, hogy mondja el a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Update 10.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest