- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
motocoder #118868 üzenetére
Az LTE-vel is mellélőttél... Pedig szakmai alapon megérveltem.. És látod ,ezt se akarod elismerni ,csak durrogtatod a saját igazad.... Merazúgyvan....
Akkor mi fog téged igazolni? Majd belenő az antenna?
Nekem ne magyarázz kínai telefonokról.... Ismerem én is és mindenki itt őket... Elég sokat teszteltem is... Nem sok nagyobb kínai telefonkedvelő van itt nálam, legalábbis az elsők között voltam.... Talán... De mégse verem a mellem, hogy márpedig én linkeltem itt először a zantelifot..... Minek kell nagyképűsködni?
Kit érdekel?
De attól még ez engem, de Téged se jogosít fel, szakmaiságot nélkülöző dolgok írására... Nem? De?
Főképp ezek a "majd az élet engem igazol" típusú paradigmákat rühellik a fórumozók...
Tiszta? És bocsi, hogy estére ilyen f.sz stílusban írok.. De mára szerintem kimaxoltuk a témát...
Szóval csiszolsz a mondandódon ,ha akarsz, ha nem... De mi továbbra is f.szok leszünk, ha olyat írsz ami ilyen megmondóemberes, vagy netán nem szakmai...
@kornelka: Köszi
de mindig van hova fejlődni, és én még csak egy tesztelő vagyok. Sokkal komolyabb munkásság van néhány fórumozó mögött, akiktől én is sokat tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dacia topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged