Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics

Jómunkásember

LOGOUT blog

válasz motocoder #118868 üzenetére

Az LTE-vel is mellélőttél... Pedig szakmai alapon megérveltem.. És látod ,ezt se akarod elismerni ,csak durrogtatod a saját igazad.... Merazúgyvan....

Akkor mi fog téged igazolni? Majd belenő az antenna? :U

Nekem ne magyarázz kínai telefonokról.... Ismerem én is és mindenki itt őket... Elég sokat teszteltem is... Nem sok nagyobb kínai telefonkedvelő van itt nálam, legalábbis az elsők között voltam.... Talán... De mégse verem a mellem, hogy márpedig én linkeltem itt először a zantelifot..... Minek kell nagyképűsködni? :U Kit érdekel?

De attól még ez engem, de Téged se jogosít fel, szakmaiságot nélkülöző dolgok írására... Nem? De?

Főképp ezek a "majd az élet engem igazol" típusú paradigmákat rühellik a fórumozók...

Tiszta? És bocsi, hogy estére ilyen f.sz stílusban írok.. De mára szerintem kimaxoltuk a témát...

Szóval csiszolsz a mondandódon ,ha akarsz, ha nem... De mi továbbra is f.szok leszünk, ha olyat írsz ami ilyen megmondóemberes, vagy netán nem szakmai...

@kornelka: Köszi :R de mindig van hova fejlődni, és én még csak egy tesztelő vagyok. Sokkal komolyabb munkásság van néhány fórumozó mögött, akiktől én is sokat tanultam.

Új hozzászólás Aktív témák