Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Mindenki azt vesz amit akar, de proci kompatibilisási problémákról abszolút nem lehet olvasni, pedig jónéhányunknak van már ilyen telója. Root-al sincs probléma. Szóval teljesen jó a proci.
-
Lecs@
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Zenfone 2 nem kicsit szerethető. Párom már ragaszkodik hozzá, pedig cserélni akartam neki. Én is 2 X visszatértem rá. Most Zuk Z1 - t élvezem. De várom a Zenfone 3 - t, mert nagyon meg vagyunk a 2 - vel elégedve. Szóval az egyik legjobb ár / érték bajnok a kategóriában szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Villanyszerelés
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest