Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Szia! Dual standby=1db rádiós egység. Vagyis egyszerre csak és kizárólag 1db sim működhet! Az más kérdés, hogy képes a frekvenciára mindkét sim foglalaton kersztül! Ha igen akkor sem változtat a tényen, hogy a hanghívás prioritást évez és az adó toronnyal mindkét foglalat felváltva kommunikál a "net" használat alatt. Ugyanis ha a "net" sim folyamatosan foglalná a rádiós egységet akkor nem tudnának hívni a másik "beszélős" sim-en. Azt nem tudom, hogy létezik-e olyan rendszer amivel a két sim ugyanazt az adó-vevő egységet különböző frekvencián egy időben képes használni? Szerintem ez még azonos szolgáltató mellett is nehézkes a sim azonosítók miatt a két külön szolgáltatót használó sim-ről nem is beszélek. Ráadásul a különböző frekvenciáknak más és más a jelerősségük. De biztosan jön majd a mögmondom ember aki szakszavakkal és szakrövidítésekkel megcáfol
és elmondja miért folyik a víz felfele 
A dual aktiv az pont egy másik eset a 2db rádiós egységnek köszönhetően. A honor 6-om is olyan, hogy az egyik sim-ről feltudom hívni a másik sim-et és kicseng sőt fel is tudom venni persze aztán jön a káosz, hogy ki beszél kivel de megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Saab, Volvo topik
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és elmondja miért folyik a víz felfele