Hirdetés
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Projektor topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
"Basszus, azért te érted is amit csinálsz!"
Jó embernek írod te is. -
mrgymisi
tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
valami 260 dolcsi volt + szállítás + vám+ áfa. amikor a kezembe került a ghost touch miatt volt használhatatlan, akkor még a telefon menüjéből tudtam firrsíteni a romot, eltűntek a ghost touchok elment az akkuidőm. , lecseréltem a romot az akkuidő miatt, elment a telefonom...ahhoz hogy tudjam, hogy HW prolémája van, ahhoz látnom kellene egy másik rommal. ezzel szórakozok lassan két hete.

amikor összeraktam a telefont az új kijelzővel, akkor még 2-3 hétig működött és tökéletes volt. egyre egyre rosszabb lett a helyzet. egyre többször dobta el a térerőt, eleinte még a wifi jó volt mostmár a wifim sebessége is horror. ezért gyanakszom az antenna kábelére, de hogy biztos legyek benne akartam egy másik rommal látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest