- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Most direkt megnéztem ezt az ominózus termék oldalt a tinydeal-nél, de egy szót nem látok arról, hogy worldwide-ként reklámoznák, vagy azt hazudnák, hogy mondjuk tudja a B20-as frekvenciát mint a gyárilag ww verziós hardver. Jónéhány ilyen termék oldalt láttam már én is, és nem emlékszem hogy valahol ilyen félrevezetően írtak volna erről. Úgy szokták max ráírni hogy ww rom-mal szállítják és hogy multilanguage. Ebbe semmi félrevezetőt nem látok, ráadásul ott vannak a frekvenciák, azzal se jellemző hogy kamuznának. Ezért nem is értem ezeket az erősen lenéző minősítéseket...
A gyári rom nem lehet custom rom ha egyszer gyári, ezen nincs mit vitázni szerintem. Csupán annyiról van szó, hogy nem teljesen arra a hardverre rakják fel azt a gyári rom-ot mint amire szánták, de ugyanaz a modell. Ezek nem belepiszkált rom-ok, legalábbis ezen a típuson. Csak manuálisan kell felrakni rájuk és előtte feltolni a hozzá tartozó recovery-t. Én is így raktam fel a kínai verziósomra a ww romot, és maga a rom-ot a gyártó oldaláról töltöttem le...
Hát ha a beszélgetésünkből nem derült ki hogy szerintem mit nagyítottál fel, akkor inkább hagyjuk is, túltárgyaltuk a témát.
Egyébként erről a boltról konkrétan nincs túl sok véleményem, nem emiatt írtam ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest