Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
turkburk
üzenetére
Óóóóó bazzz. Hogy nem jutottam ide hamarabb. Most próbáld már meg be tudsz-e lépni recovery-be? Mert nekem lila szétfolyós képernyő jön be csak. Vissza akartam rakni az előző mentését, de így nem tudom. Ha esetleg ezt tapasztalod rögtön vedd ki az akksit is pihentesd pár percig a telót bekapcsolás előtt. Ha sokáig úgy hagyod beég a kijelzőbe az a szar csíkozás és sokkal tovább kell kikapcsolva hagyni.
Valaki: Mi van akkor ha nem tudok belépni recoverybe? Lila hosszantí csíkozásos szétfolyós képernyő jön be csak. Itt belinkelt THL W3-ra készített CWM Recovery v5.5.0.4 for ThL W3+ //sgg került fel a telóra, azzal mentettem le az eredetit, aztán feltettem az itteni magyarított ROM-ot.
beers Te tesztelted ezt a ROM-ot, Neked nem volt ilyen gondod az elforgatás érzékelővel, meg a gszenzorral?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Futárcégek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Diablo IV
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest