- RAM topik
- LED / LCD TV topik
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Milyen egeret válasszak?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
bupemko
üzenetére
Érdekelni engem is érdekelne, de félek, hogy a telefon funkciók hiányosak, vagy nagyon idegenek lesznek, az elején biztos, ehhez képest a készülék meg kutya drága.
Lehet szidni a Nokia Symbian rendszerét, de telefon s GPS funkciókban az XM5800-as verte bármelyik Android vagy WP telefont. Pl nekem nagyon hiányzott a hívó fél azonosítójának bemondása funkció, ez a nokiában alap volt, Androidon kell hozzá egy (vagy kettő, mert a magyar felolvasás is egy külön cucc) app (nálam a tasker oldja meg). A GPS funkciója a Nokia Maps-szal gyakorlatilag tökéletes volt. A kamerája is jobb volt a legtöbb mostani droidénál is. Volt még egy halom, kifejezetten a telefon funkciókkal összefüggő kényelmi szolgáltatása helyből, ami még ma sincs benne az alap droidokban. Persze appokkal pótolhatók.
És akkor jön egy linux, aminek a telefonáláshoz eddig köze nem volt, és valószínű olyan appok sincsenek még hozzá, amivel a hiányzó funkciókat pótolni lehetne.
De legyen nekik sikerük, én is használom az ubit pár virtuális gépen, kissé túlwindózosodott, de kényelmes, bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest