- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
bupemko #106933 üzenetére
Érdekelni engem is érdekelne, de félek, hogy a telefon funkciók hiányosak, vagy nagyon idegenek lesznek, az elején biztos, ehhez képest a készülék meg kutya drága.
Lehet szidni a Nokia Symbian rendszerét, de telefon s GPS funkciókban az XM5800-as verte bármelyik Android vagy WP telefont. Pl nekem nagyon hiányzott a hívó fél azonosítójának bemondása funkció, ez a nokiában alap volt, Androidon kell hozzá egy (vagy kettő, mert a magyar felolvasás is egy külön cucc) app (nálam a tasker oldja meg). A GPS funkciója a Nokia Maps-szal gyakorlatilag tökéletes volt. A kamerája is jobb volt a legtöbb mostani droidénál is. Volt még egy halom, kifejezetten a telefon funkciókkal összefüggő kényelmi szolgáltatása helyből, ami még ma sincs benne az alap droidokban. Persze appokkal pótolhatók.
És akkor jön egy linux, aminek a telefonáláshoz eddig köze nem volt, és valószínű olyan appok sincsenek még hozzá, amivel a hiányzó funkciókat pótolni lehetne.
De legyen nekik sikerük, én is használom az ubit pár virtuális gépen, kissé túlwindózosodott, de kényelmes, bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest