- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
Liberator24 #106720 üzenetére
Pont ezt nézegettem én is de mi a lóf@sz az az Mlais? Azt mondták hogy elvileg az UMI EMAX is tudja a 800 as B20-at, specifikációkban is ez szerepel, aztán most meg fene tudja e hogy tudja e vagy sem, talán itt a fórumon írta valaki hogy állítólag mégsem tudja. A Jiayu tudja elvileg de azt meg félek bevállalni a visszhangos hívások miatt. Kell az a 800as freki, főleg VOIPra, ma haza jöttem Gyulára - Budapesten lakom - de édesapám panaszkodik a Redmi 2 2/16gb-re hogy nem tudja normálisan használni VOIP-ra a MobileVoip (freevoipdeal) accountját mert nem hallják rendesen.
Minden esetre pofám leszakad a kínaiaktól és le a kalappal. A Xiaomi redmi 2 nála 3!! napot kibír 1 töltéssel bekapcsolt wifi, BT, mobilnet mellett, úgy hogy nem keveset beszél rajta. Érdekesség: a Timex futóórámhoz van egy ANT+os pulzusmérő övem. Letöltöttem egy ANT+ plugint a marketről meg egy endomondót (futóprogi) 1:1-ben KOMPATIBILISAK EGYMÁSSAL!
Azaz: a telón az övvel látod az aktuális pulzusod amelyet futás közben a progi másodperc alapon rögzít a táv, idő stb. mellett. Tehát a redmi 2-ben van ANT+ rádió.
Kérdés: ezt tudja vajon a Jiayu S3 is? Vagy melyik az a teló a Redmi2-n kívül amelyik tudja az ANT+-t meg a 800as B20-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest