- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
maczera #106472 üzenetére
Lehet, hogy barátom, de alapból az ismert helyeket szoktam nézni, ott meg nincs ennyiért
Szeretem, ha nem kell egy forgalmazói garanciától függeni, ami lehet jó is, de lehet, hogy évenként csődöt jelent és új tulajdonossal, de régi néven futtatják tovább, jogutód nélkülEgyébként abban sem vagyok biztos, hogy ezek hazai, új termékes, 27%-os áfások.
Egyébként köszönöm a linket
-------------
* Áraink színtől és felszereltségtől függően változhatnak!
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A megjelölt ár 0% ÁFA-t tartalmaz. A képek és videók illusztrációk! -
válasz
maczera #106472 üzenetére
Na igen, de vajon belegondoltál, nyinya, hogy miért 71k abban a boltban? Az a könnyített csomag az bolti "garanciát" jelent kiürített dobozzal vagy doboz nélkül csak a tel és egy utángyártott töltő.
Autót sem vennék csomagtartófedél nélkül olcsóbban pult alól, noha attól még egyébként használható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest