- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Nos, a kezdeti lelkesedésem sajnos alábbhagyott, mivel többször fagyott a telefon, illetve a kijelző néha önállósítja magát, mármint az érintő része magától tesz ezt-azt....
Ezt orvoslandó ma vissza is vittem a telefont és egyelőre szoftverfrissítéssel próbálkoztak, meglátjuk....
Egyébként tetszik a teló, csak működne végre rendesen....képeket egész jókat készít szerintem, persze nem egy csúcs, de erős közép mondjuk. A villanója tényleg hulladék.
Rádió van benne.Pont fenti probléma miatt nem merek egyébként külföldről rendelni, bármi gond van vele, nem tudom így visszavinni, akár cseréltetni ha nincs más megoldás....
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest