-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
Hogy is lett volna a kezemben. Erre vidéken igen kevés lehetőség van. Tényleg nem piszkálódás okából írtam. A zinternet jólmegmondta. Szó volt valami wifi-s meg bluetooth gondokról, no meg arról is, hogy a szoftverjavításokkal ezek javulnak előbb-utóbb. (az a baj a netes forrásokkal, hogy nem tudom, mennyire valódi a probléma, ha tényleg létezik, akkor azt sem tudjuk, a készülékek mely arányát érinti - ha valakinek baja van, simán telekiabálja az internetet és nem lehet tudni mennyire reális a gond) Naszóval ott szerepel a készülék a tetszős kupacban és a reakciódból úgy tűnik gyakorlati tapasztalatod nem támasztja alá amit -talán tévesen- leszűrtem. Pl. ezért járok ide. (Nem azért hogy kiakasszalak, hanem, hogy gyakorlati véleményt kapjak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest