Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Köszi igen, ezt már láttam, de tényleg köszi, hogy szólsz... pont ilyenre voltam kíváncsi... hogy milyen "buktatók vannak", de én úgy vettem ki, hogy 3G esetén mindegy... vagyis én számomra mindegy... persze jobb lenne a "jobb fajta", de a másikkal sem járok "rosszabbul"... amúgy ezt gondolom csak dobozból tudom megállapítani... szal sokra nem megyek vele... max ha már más is rendelt a konkrét shoptól.. de akkor is ott a sansz, hogy már más készletük van és már a másikat küldik, stb. (szóval asszem ilyennen kár rágódnom)
(#103889) aytukabozs
Naja!
Jól levezetted!
Én már megszoktam... külön izgalom!
(de nem panaszkodok, ha több lesz... külföldi rendelésnél bevállalom ezt a rizikót és hosszú szállítást - rólam már leperegnek ezek a dolgok... hogy várakozás... meg vámolás... kezdő rendelő esetén mondjuk megértem! Annó mikor kezdtem én is így voltam vele... jajj lehúznak, sosem látom a pénzem / terméket... vámolás.. jajjj, stb.)Inkább panaszkodnék, hogy megint 280Ft felett a $ árfolyama OTP-nél (PayPalnál akkor gondolom már 290 Ft)... az jobban érint (minden csomag miatt ugyebár), a vámolás meg csak hébe - hóba 100-1 csomagom esetén...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Hobby rádiós topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi