- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én kb. két éve nem használok PC -t, csak ARM Androidos eszközöket és semmilyen problémát sem okoz a linkelés. Azt is lehet egyszerűsíteni egy jó böngészővel, meg egy vágólap kezelővel. Én a Clipper+ -t használom és ha a behívások számát nézzük, akkor a legtöbbet használt alkalmazásom. Nagy segítség, nem véletlenül van 4,8 -as értékelése. Persze, nem kötelező linkelni, csak bele kell kalkulálnod, hogy nem KTU az egyetlen, aki csípőből ugorja az ilyeneket. Mivel Te kérsz/kérdezel, ezért tulképp saját magaddal szúrsz ki.
Az értesítőledet nem lehet pótolni, de alternatív eszközökkel (pl. NoLed, vaku, BLN) a funkció többnyire helyettesíthető. Sztem az a legfontosabb, hogy root legyen, mert kellő jogosultsággal sok hiba, vagy hiányosság orvosolható. Az enyémen van értesítőled, csak a működtetése sztem el lett k..va. Ezért felülbíráltam és most már úgy jelez, ahogy én akarom. A tokhoz alkalmazkodás is csak egy szoftver. Ha nem tetszik amit csinál, akkor root joggal azt is felülbírálhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest