- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #101037 üzenetére
Nagylelkű vagyok, megbocsátok.
Tudom, hogy Pápa Magyarország fővárosa, így aki nem itt él, az mind vidéki
janaman01 #101039
Nem csak a 800MHz jelent 4G-t.
Olyan lesz ez a 800MHz itt a fórumban, mint a 900as voda-hálózat.
Az egyik előfizum Telenor, a másik Voda, de még nem akadtam problémába a 900-as hálózat hiányától, mikor olyan telefon volt nálam. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne egyes helyeken hasznos a 800-as 4G hálózat, de nem csak ezen múlik, hogy 4G-t használhass.Az elmúlt egy hétben mentem 1200km-t, sok helyen volt lehetőségem kipróbálni a 4G-t sok helyen. A Balaton körül pl biztosan megy a "régi" hálózat is, egyébként jó volt ott is, nem csak a biztosan 4G-s területen, mint pl Celldömölk környékén.
A 4G is csak egy feature. Lehet, hogy valakinek a 800MHz-es hálózati elérés a legfontosabb, másnak a Bluetooth 4.0LE, mgint másnak a készülék formája, vagy épp a FHD, és sorolhatnám tovább. Leszűkíteni a 4G hálózat fogalmát a 800MHz-re kifejezetten szűklátókörűség lenne. Természetesen egyáltalán nem bánom, ha a készülékem a 800MHz-et is tudja, de ha egy felső kategóriás készüléket keresnék, biztosan nem esne ki emiatt a számításból az Mi Note.
Terentius #101044
A jack csatlakozó "válogatósságán" kívül nincs alapvető kifogás ellene, szerintem jó vétel a készülék. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest