Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #33143 üzenetére
Arra jön még a vám is akkor, mondjuk úgy se vészes az ára, legalábbis nem annyira. EMS-t tuti vámoltatják.
b0bcat: Jó hozzáállás, akkor nincs itt gond
Köszönöm a választ
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #33137 üzenetére
Az egy SIM engem nem zavar, mondjuk nem tudom, hogy megbízható-e a bolt. Főként ez is érdekelne
Mert ára alapján igen jó.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Erre valaki?
Illetve egy más kérdés: Webshopban nem engedi megadni az ékezeteket a város nevénél. Jó az, ha Tatabánya helyett Tatabanya van. Ságvári út helyett meg Sagvari? (Pandánál engedte anno, itt nem)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez mennyire érné meg? Nézem elviekben van Pay-Pal fizetés is náluk, ha postáznak ide, már nem is gondolkozom. Valakinek tapasztalat, valami más?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
cactusjack #33034 üzenetére
No feedback score.
Elég gázos. -
Ed3r_X_
nagyúr
86$ volt, a tablet. Nem olyan nagy összeg. Na mindegy, ne offoljunk
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Használ valaki Haier W718-at? Milyen? Szemezgetek eggyel, kéne új videókártya (ha vennék egy olyant a mostani telefonomból, és eladnám a mostani videókártyám, maradna még pluszba annyi, hogy vegyek egy jobbat
)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FalconKnight #30984 üzenetére
Nem nagyon
-
Ed3r_X_
nagyúr
A vitához annyit, hogy játékok előtt, ha nem lövöm ki a dolgokat, addig laggol, míg saját maga ki nem lövi. De nekem addig se laggoljon, ezért kilövöm. És már az elején nem fog akadni semmi.
512 RAM-nál. Amúgy meg mondjátok, hogy árt: nem merült semennyire, és hátrányát egyszer sem tapasztaltam még. Ugyan úgy kihúzza az 1 napot masszív játékkal, nettel. Ja és nem laggol ezáltal konkrétan semmi, még a felhasználói felület sem. Ha elfogy a memória, akkor hajlamos laggolni a droid.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Akit esetleg érdekelne, nem rossz jószág, bár a G3 jobban tetszett. Jiayu G4 teszt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #30058 üzenetére
Free shipping van odaírva, akkor hogy is megy ez?
Ám Pay-Pal díjat melyik webshopok számolnak fel?
-
Ed3r_X_
nagyúr
A tmallbox mivel postáz? SG Post, China Post? Vagy valami más? Ott a legolcsóbb a Lenovo A820.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezen mi ilyen olcsó?Kicsit furcsának tartom
Solved, 1 pozitív? Hát
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
instantwater #29851 üzenetére
Hát nekem 12 nap alatt mondom itt volt, és a Pay-Pal ráhatására a pénzem is visszakaptam (össze vissza érzékelt az érintőpanel, visszaküldtem) De kellett nekem nevenincs valamit rendelni
Ám a rosszakat hol olvastad? Érdekelne, mik voltak azok, most hogy újra onnan rendelnék.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
instantwater #29846 üzenetére
12 nap alatt megjött a tablet, beleszámolva mindent. Az már más dolog, hogy éppen érintőhibás volt
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezt a Flying F600 mennyire érné meg? Néztem, Pandán 146$. Elég baráti. Talán be is vállalnám, de mindig félek a vámtól, bár ahogy néztem a táblázatot, a DHL-t vámolják leginkább. SP, CP-ot nem nagyon.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szabi__memo #29733 üzenetére
Ez érdekes
Ám a többiektől kérdem: Mi a baj a Lenovoval? A800-at terveztem venni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Szemezgettem a kínai telefonokkal, és találtam egy Lenoo A800-at ennyiért. Az összefoglaló szerint a Tmallbox megbízhatóbb oldal, de mégis miért adják 50$-al olcsóbban, mint máshol?
És tényleg ingyen posta?
Esetleg hasonló árban (max. 125$) mit ajánlanátok? Két mag, 512 RAM min., és nagy kijelző (4.5" +), lehetőleg WVGA felbontással
Üdv: Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest