- Forrmell.enn
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
nyisziati #97014 üzenetére
60 E Ft, az az 55, $ eladási árat kell nézni nem középárfolyamot...
Amúgy árulni lehet bármennyiért egy telefont, max nem veszik meg.
Az áron kívül az is aggaszt még picit, hogy azt írták optikai képstabi van benne
most meg egy reviewben azt olvastam, hogy csak a 32 GB verzióban van képstabi.
Ami nem tetszik még, hogy nem bővíthető microSDvel, nem is értem egyébként miért.
A kamerára visszatérve, gyengébbnek látom és mondják is mint a régebbi telefonom (Honor2)
Továbbá a 4K videó fícsör is tetszett addig míg meg nem láttam h tudja ja, csak 15 fpsel,
most sehol nem látom hogy tudja e a fullHDt 30 fps-el egyáltalán.
Én is kezdem osztani a fent említett véleményt, miszerint hiába SONY senzor, ha az Omnivision jobb
képet produkál... Sőt, szerintem például az UMI képes B grade hibás senzorokat pakolni, low cost termékeibe. -
GIJoe
addikt
Srácok mi a véleményetek róla?
-
GIJoe
addikt
Azt jól tudom hogy azért is 64 bitesődnek a cpuk, mert új android azt szereti?
A teljesítmény nagyobb lesz látom, de mibe kerülnek ezek, mekkora a minimum akku? -
GIJoe
addikt
Nincs valakinek vállalkozó kedve ?
Mlais M9 Android 4.4 MTK6592M Octa Core 5.0 Inch 1 x 2800mAh Battery 99.99$[/L
-
GIJoe
addikt
Jól látom hogy picit megugrott pár helyen a 64 bites telefonok ára?
Pandánál 130 $ körül volt a Lenovo K3, most több...Értettem,
-
GIJoe
addikt
válasz
WOT-H-A-C #95472 üzenetére
Ha hasonló árban márkásat is adnak, akkor inkább azt választom, nem fitymálom be, biztos jó telók csak ha hölgynek kell vennem, inkább azt veszem amit kevesebbet kell mókolni, szoftverezni, piszkálni, gyakorlati szempontból... meg mondjuk hazaküldeni keletre ha komoly baja van...
Közben megnéztem az ioceant, tényleg jól néz ki, nem zabál sok aksit a 8 mag? GPShez meg selfikhez nem sok? Öcsémnek volt Xiaomi 8 magos, 1 napot bírt 3000es aksival..
-
GIJoe
addikt
válasz
banderasz77 #95464 üzenetére
150$ x 270 felszorozva, áfát, és postai kezelési költséget hozzáadva 50E Ft efelett vagy Én inkább edigitalból venném nonamékek helyett a Huawei honor 3ct, 2 év garanciával..
-
GIJoe
addikt
Gondolom ez a sok új 64 bites telefon leveri az árakat, de az új soc azért jóval éhesebb nem?
-
GIJoe
addikt
válasz
Enikő92 #95214 üzenetére
Ha megengeded hogy leírjam a véleményem: Szóval én egyrészt Leagooért ennyit nem adtam volna, másrészt ha olvasgattál volna a fórumban, akkor szembetűnik hogy a Kínai felirat 2800 mAh, sok esetben nem valós.
Továbbá, adtam volna +14 $ és veszek egy Lenovot 3000 mAh akksival, sanszosabb h jó/jobb az aksi.
Másik gondolat: nincsenek energia zabáló appjaid? (pl Facebook,Poo és társai) -
GIJoe
addikt
omg 270 a $
-
GIJoe
addikt
Honor 4el vagy Umi Zeroval rendelkezik már valaki?
-
-
GIJoe
addikt
Akciós az INFOCUS M2 109$ tinydeal MSM8926 4G, 2x8 MP cam 4,2" képernyő, 720P LTP GG3
-
GIJoe
addikt
válasz
Partyface007 #92927 üzenetére
Vegyél egy Op3n Dott-ot olcsó, elvileg jó
-
GIJoe
addikt
InFocus M2 MSM8926 4G 116$ Vélemény? (Elvileg foxconn termék,nem)
-
GIJoe
addikt
válasz
maggi1886076 #90456 üzenetére
Ha elég a sima GSM adatkapcsolat akkor itt 91$
-
GIJoe
addikt
Leagoo Lead 3 69$ (MTK6582, 512 RAM, Pandawill)
-
GIJoe
addikt
1. A pandán már elvileg van Honor 4, de nem látom h ezen már az új Android lenne?
2.ELEPHONE G4 99$ a focalprice-on, jó ár?
-
GIJoe
addikt
Ez valami hamisítvány, ugye? (Lenovo S660C)
-
GIJoe
addikt
Elephone G5 114$
-
GIJoe
addikt
ö most ez elírás, vagy a Jiayu F1 akkuja passzol a G2Fbe?
(elvileg F1 akkuja 2400 mAh, G2F 2200 mAh, tudom nem nagy kunszt, csak kíváncsiság...) -
GIJoe
addikt
Úgy látom kezdenek lassan (presell) szállingózni az MTK6592M (csöki 8 magos) telefonok..
Azt meg tudja valaki mondani hogy hol jár az Android L, bevárom valami ütősebb vassal... -
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #87670 üzenetére
igen, csak az Amoled volt, meg 6572 modernebb 28 nm gyorsabb kevésbé éhesebb chip...
-
GIJoe
addikt
Hmm érdekes kis elhagyós telefon a focalpricetól...
-
GIJoe
addikt
válasz
Cyborg #87457 üzenetére
Ha te most mezei user bemész bármelyik szolgáltatóhoz.
Csókolom néni mobilt szeretetnék 30 körül, rád sóznak valami
2 magos jó esetben 512MB ramos készüléket...
(I)Mert nekem az a készülék ami, ki van fizetve, tehát nem
2 év részletre, és Média mánia XLZY csomaggal + havi 8E Ft ért(/I) -
GIJoe
addikt
válasz
Cyborg #87445 üzenetére
Csak arról feledkezel meg, hogy ami Kínában menő, vagy brand, az durván 1-2 év múlva ér ide.
Ez kb olyan amikor valaki azt mondja hogy a Wartburg egy szar, tehát minden német autó szar
Minap is felhív valaki hogy tudnék e neki olcsón windowsos telefont, kérdezem miért nem android? Erre a válasz az volt, hogy "neki volt a legelső ZTE Blade, és az belassult, tehát a droid onnantól kezdve használhatatlan örökké"... -
GIJoe
addikt
Már biztosan láttátok, de elég csinos telefont lett az UMI ZERO
-
GIJoe
addikt
Tudom elég új a LEAGOO Lead 4, de talált már valaki részletesebb reviewet?
-
GIJoe
addikt
válasz
Laza... #86933 üzenetére
áruljatok már el hogy vásároltok ti MNB bankközép árfolyamon devizát? (tehát szinte haszonmentes) jelen pillanatban ha kártyával vásárolok 244,63 Ft egy $ az OTPnél... (utolsó oszlop) a ti bankotok lemond ennyi haszonról, furi...
(#86914) tfalcon96: Én Jiayu F1-nél lentebb nem adnám, olcsó fonból...
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86427 üzenetére
Volt olyan hogy 9€ ért 2 napon belül hozta a DHL a notit, ez a végén derül ki, a beszállító cég mit/mennyiért hozza. Az utóbbi időben a 17-24€ között mozog a szállítás ide (DHL)
Azt hittem bitcoint fogsz említeni... -
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86424 üzenetére
előveszed a bankkártyád a fiókból és hozzáadod az accountodhoz, amit 5 mp alatt létrehozol... vagy legegyszerűbben a legvégén...
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86419 üzenetére
50$ ért nekem is tetszett volna.... gondolkodom veszek egy Jiayu F1est, romolgatni, ismerkedni mélyebben az androiddal...
student: triplasim nem semmi, én még leragadtam a minideal euwarehousos Lenovoknál...
-
GIJoe
addikt
válasz
bozsozso #86406 üzenetére
"Legjobb mondjuk magyar bolti vásárlás lenne a gari miatt"
Lenovo A536 (edigital)
Nem egy őrült ütős hw, de most hirtelen ezt találtam, itthonról ,de hátha kapsz jobb tippet...Xewyor: Nekem megette a kódot de, 73$ lett az akció...
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #86339 üzenetére
Inkább Jiayu F1
-
GIJoe
addikt
Elvileg kapható a Huawei Honor 3C Play, ennél olcsóbbra vártam... (154)
-
GIJoe
addikt
Srácok mi igaz a Kínai marketingből amit sok helyen írnak, hogy 4.4es androiddal gyorsabb 30%al is az MTK chipek?
-
GIJoe
addikt
Elvileg hamarosan kapható az olcsósított Huawei Honor 3C play, ha valaki látja, jelezzen már, érdekelne..
-
GIJoe
addikt
Pofás kis kamufon, olcsón
-
GIJoe
addikt
lehet nem érdemes már az alsó kategóriában sem a noname telefonokat hajtani?
-
GIJoe
addikt
Srácok, vennem kellene egy csajos telefont, nem tudok dönteni, v mást?
Xiaomi Redmi 1S (snapdragon 400 Qualcomm MSM8228) vagy az MTKs belsős
Huawei G6 (Snapdragon MSM8612) -
GIJoe
addikt
Üdv, a Lenovo S750 óta van vmi hasonló vízálló telefon, a piacon?
-
GIJoe
addikt
válasz
ekrisztian #71584 üzenetére
-
GIJoe
addikt
Még az elején vettem 2 DOOGEEt a családba, és sok gond volt vele, minőség funkció stb
belejöttek már? Mert most nagyon sok van forgalomban mint látom... -
GIJoe
addikt
Srácok, ismerősnek most érkezett meg a pandáról a W718, úgy tünik hibás, a bekapcsoló gombja lötyög, (akku 100%) a simmel nem a kapcsol be. Elvileg véd a paypal, hogyan jövök/ünk ki a legjobban?
-
GIJoe
addikt
A hangyásoknál THL T11 215$ (ha ez működik akkor 211$ COUPON CODE:
antsave4) -
GIJoe
addikt
-
GIJoe
addikt
XIAOMI Hongmi MTK6589T 165$
-
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #67740 üzenetére
Igazából annyi hogy Huawei Honor 3X
-5$ kupon: antsave5
Az alin 300-305$ körül is lehet venni... -
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #67736 üzenetére
nem kötekedni akarok, de most 55E Ft a Thl, ami nem kevés, de lehet elgondolkoznék hogy a föld alól is előkaparok még 10-15E Ftot hogy Huawei legyen belőle, vagy esetleg várok 4-5 hetet...
-
GIJoe
addikt
-
GIJoe
addikt
Newman N2-nek egész pofás ára van...
-
GIJoe
addikt
tudnátok adni, kupont antelifera, vagy valami jó linket megbízható, olcsó honor 3cre?
-
GIJoe
addikt
esetleg Newman N2 109$? (samsung 4 magos soc...)
-
GIJoe
addikt
válasz
Cyborg #67354 üzenetére
Köszi, amit próbáltam:
A Recoveryt cserélni, de nem ment lefagyott közben (pedig kellő driver fenn volt, fast boot ki volt kapcsolva, félig ment a dolog mert újraindult a teló, csak a logónál lefagyott)
Minden modot megpróbáltam, ajánlottak olyan romot, is ami módosítva van a B107ből és megenné a Kínai recovery is de semmi. Minden recoveryvel mind a 3 módot próbáltam, tehát csak zip az sdn, dload mappa benne az updata.app, a dload mappában benne a zip, de semmi, mintha indulna aztán 1 mp után döglött droid... -
GIJoe
addikt
Kedves Guruk, ma érkezett egy Huawei Honor 2 U9508 4.2.2 androiddal. B107es 4.04es androidot szeretnék rá. Full Kínai Geno mod recovery van rajta.
Megnéztem a fórum leírásokat, mindenhol azt írják a gyári zipet tartalmát tegyem az SD kártyára (tehát bontsam ki, de legyen egy \dload mappán belül.
Találtam egy remek menüfordítást, de hiába választom ki az " (2) Install ZIP from SD cardt" hibát jelez.Tehát lehet e az a gond, hogy inkább gyári ZIP fájt kell rátenni az SDre?
-
GIJoe
addikt
Ez mennyire komoly? Lenovo A850+ MTK6592 Octa Core $168.89
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest