Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Dell notebook topic
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
"Ez egy megbízhatónak számító oldal?"
Megbízhatóan hazudik a honlap a készletről (mondjuk melyik kínai nem?), skype-on kell Justinra rákérdezni hogy van-e ami in stock.
Ezenfelül rejtett költségekkel játszik, merhogy a free shipping NEM free nála, és még a 4% Paypal díjat is behajtja a vevőn.
Ha ezekkel tisztában vagy és tudsz vele élni akkor viszont megbízható! -
Ispy
nagyúr
Mondjuk ha a készülék kellő akkumulátor szint alatt jelezné, hogy barátom dugjad rá a töltőre magad, mert addig semmit nem csinálok és nem csak úgy egyszerűen kattan egyet, majd újraindul, akkor talán a magam fajta kevésbé tapasztalt user is tudna vele mit kezdeni. Így meg hát szívok én is és a forgalmazó/gyártó is.
Azért is írtam le, mert bennem fel se merült, hogy ez a kattanás az akku szint miatt van. Persze így utólag elég banális dolog.
-
RVR400
veterán
Semennyire, mivel közben be van dugva a tyúkbél.
(#70747) klogw: HTM H10W - 3-ból 3 db nem volt jól ragasztva, és nem is igazán tudtam vele mit kezdeni, Jiake JK11 3-ból 2 db volt szar, de ezekre rámelegítettem, 2 napig nyomattam könyvekkel, utána talán már nem voltak annyira gázosak.
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
-HajTömeg-
őstag
Ha a G4S mellett döntesz, akkor esetleg ezt érdemes megfontolni.
Idol X -et is megfontolnám a helyedben. -
RVR400
veterán
Coolpad F1 esetleg? Ez pont befér a keretbe. 8 mag, 2500-as akksi, Sony kamera.
Geekbuyingról rendelve DHL-lel pont kijön 60ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest