Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Ha egy ROM-csere kapcsán a Play Áruház ikonja csak annyit tesz, hogy megnyitja, de azonnal be is zárja az oldalt, azzal mit lehet csinálni? Van arra mód, hogy feltelepíthessek egy működő alternatívát belőle?
-
paolinho
őstag
Asszem, az agyam eldobom mindjárt. Az iménti sikeres root-ot követően sikerült felraknom a cappa-féle CWM-ot, amelyből csináltam egy rendszer mentést. Majd újraindítottam a gépet, és most ismét unroot az állapota. Beenged a CWM recovery-be, de pl. már az előző mentés helyére navigalva is not found-ot ír a mentett anyagra. Most mit tudok tenni? Volt már pár androidos telóm, de ez a nyomorlut root még sosem fogott ki rajtam.
-
paolinho
őstag
válasz
Depression #25899 üzenetére
Húúú, ez nagyon jókor jött, köszi. Mit össze szoptam már az éjjel ezzel a problémával. Nagyon köszi. Na, akkor végre nekiláthatok nyúzni a kicsikét
-
paolinho
őstag
válasz
Depression #25896 üzenetére
Másik kábellel, másik porton, és másik gépen is ugyan az az eredmény. Ha bekapcsolom a telót simán csatlakozik a számítógéphez, azonban ahhoz, hogy "turkálhassak benne" ez nem elég. Van esetleg valakinek valamilyen konkrét ötlete, hogy ebben a felállásban hogyan lehetne rootolni egyáltalán? Nincs valami alternatív megoldás, ami szoftveres ráhatásra "láthatóvá teszi" aksi nélkül is a készüléket, mint tulajdonképpen az USB driverek tesznek?
-
paolinho
őstag
Arra esetleg van valakinek ötlete, hogy a telefont akku nélkül miként tudnám összehozni a PC-vel. Egyszrűen le-fel ugrál kép, amikor összetolom a masinákat. Ennek hiányában csak ábrándozhatok a ROM cseréről. Egy Amoi n828-cal próbálkoznék.
-
paolinho
őstag
Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Tegnap befutott végre a várva várt Amoi n828-am. Rendesn még nem sikerült vvele kapcsolatban belemélyednem a dolgokba, de két dolog rögtön szembetűnő volt. Nincs szükség átparticionálásra, hisz 2,5 Gb szabad területtel érkezett. Viszont a másik, nem tudom mennyire sajátos, de a Primo-nak nincs hangja. Rémlik, mint ha már valahol olvastam volna, hogy a Jelly Bean alatt sajna ez probléma, de esetleg valakinek erre van megoldása? Egyébként "első ránézésre" nagyon pöpec a masina. Méretét illetően nekem pont határeset, ami az egy kezes kezelést illeti. A V970 után lényegesen erősebb a flash, viszont nincs notification. Azonban a front kamera kifejezetten élvezetes számomra (én gyakran Skype-olok). Egyelőre még csak kóstolgattam, de majd hétvégén a mélyére is ások a telónak. -
paolinho
őstag
Sziasztok!
Tudna esetleg valaki egy olyan telefont ajánlani, ami mind a tudásában, mind a méretében megegyező a ZTE V970-nel, de van rajta front oldali kamera is? -
paolinho
őstag
válasz
Terentius #20547 üzenetére
Tegnap fogtam a kezemben egy G3-at. Beszarás gyönyörű képe volt (de komolyan), és a gyorsaságával sem volt gondom. Nekem egy ici-picit nagynak hatott - bár ez megítélés dolga -, és én ezért is próbálkoznék a G2S-sel, remélve, hogy a hatás ugyanaz maradna. Mondjuk filmet biztosan nem ezen/ezeken a kütyükön néznék (még hosszabb repülő út közben sem), amikor sz.ért-h.ért vannak 7, vagy 10 coll-os tabok, amik ebben a tekintetben sokkal jobban kiszolgálnak. Szóval engem a Jiayu meggyőzött.
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Látom, más is érdeklődött már, én is megtenném, hogy Jiayu G2S-re van magyarításra megoldás?
Megköszönném, ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE)
- Eladó iPhone 13 Mini - Starlight
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest