- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
vegyszer #25371 üzenetére
Nem, amúgy oda adtam volna neki mindenképpen, az eredeti terve úgy volt, hogy 3-4 napig nyomogatom, de aztán belegondoltam, hogy minek lakjam be a telefont, majd a sajátomat... Amúgy ja egy kicsit lehet nagyobbat veszek, majd meglássuk, de ez a teló ennyiért sztem nagyon szuper...
-
gabor#
tag
válasz
vegyszer #25074 üzenetére
reagáltok itt olyasmire amit nem írtam...
Este rendelek minideal reggelre ad trackinget és másnap vagy harmadnap fel is adja, szó nélkél (van raktáron persze, előtte nem is kamuztak, tehát nem olyan telefont rendelek ami új vagy nagyon kapós)
tmallbox fizetés után hozzám se szól 2-3 napig, én meg nem úgy ismerem őket, hogy szorgalmasak csendben. Most, hogy rákérdeztem rögtön lett tracking és azt igérte feladja, hogy a jövőheti ünnep ne legyen gond. -
Peaceliker
addikt
válasz
vegyszer #25038 üzenetére
Azon kívül, hogy mindenki kiröhög?
Első néhány alkalommal tényleg furcsa, de nekem már fel sem tűnik, nekem kényelmes, megszoktam hamar, bejön
...és amire nem is gondoltam, pedig logikus:
bnőm mondta, hogy jobban hall, mint az előzőkön...hát persze, mert a mikrofon a szám előtt van, nem az arcom közepénél.
Én épp azért kerestem direkt fizikai gombosat, mert ezzel is fel lehet oldani...egy ekkora batárnál ez nagy előny -
Zozo33
csendes tag
válasz
vegyszer #24967 üzenetére
Az lesz a vége csak az a gáz nekem a böngészőben a facebook "teljes verzió" baromira lassú, konkréten idáig ez az egyetlen oldal amivel küszködik a gép.
De most jobban megvizsgálva azzal még nincs is gond, hogyha bejelentkezek akkor még jó a hangerő, hanem kijelentkezéssel jön a gond... ilyen idióta bug-ot, csak röhögni tudok rajta -
BaginZe
tag
válasz
vegyszer #24706 üzenetére
Ahogy osztraksajt kolléga is kifejtette, a tok majdnem tökéletes. A Lenovo ad a minőségre, még európai mércével mérve is. Nem volt kedvem kideríteni, hogy angolra át lehet-e valahogy állítani a kínai appokat, úgyhogy backup+delete lett a sorsuk. Így meg a desktop hiányolja őket (problem loading widget), de majd ezen is túllendülünk lassan
-
osztraksajt
őstag
válasz
vegyszer #24706 üzenetére
Mondjuk ha elolvasod amit írtam neked akkor választ kapsz a kérdésedre.
Ha angolra van állítva akkor sok kínai app is átáll angolra, de nem mind, míg ha magyar nyelv van beállítva akkor mindenképp "tyúknyelven" próbálnak kommunikálni. Gondolom "angol" és "nem angol" beállítással vannak leprogramozva.
-
BaginZe
tag
válasz
vegyszer #24700 üzenetére
Kínai bizony... Angolul jött, de kellett párszor gondolkodni, mikor elindítottam egy-egy alkalmazást. "Sajnos" a Lenovo azzal akart kedveskedni a vevőinek, hogy mindenfélét rápakolt a telefonra
LeCalendar, meg LeSafe... LOL
Szóval még küzdünk egymással, de nagyon szép szerintem a telefon, mindenki megnézi és azt hiszi, hogy 100k-s telefon, mikor megtudja hogy még négymagos is.
-
osztraksajt
őstag
válasz
vegyszer #24700 üzenetére
A szilikon tok passzentos, pontosan illeszkedik, szépen követi a körvonalát, a kivágások pontosak. A kamera nem lóg ki a síkjából, egro asztalra letéve nem ér hozzá a kamera a felülethez (asszem ezt is kérdezted). Viszont a gombok baromi nehezen kezelhetőek ezzel a gyári tokkal, nincs nyomáspontjuk és nehéz megnyomni őket ráadásul. Idővel biztosan cserés lesz ha jön valami másik tok hozzá. A funkcióját betölti.
-
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #24507 üzenetére
Na mégegyszer: Lenovo A820 169.99$ + kupon 19ABED = 150.99$
Nem is bírtam ki, de lehet érkezés után egyből bazárba fogom verni. :-(
Engem sem a kamera hiánya, sem a villanó nem korlátoz...
-
KukkSteve
senior tag
válasz
vegyszer #24284 üzenetére
Valószínűleg igazad van!
Én is szeretném, ugyanis ez nagyon bejön nekem. Korábban Jiayu G3-at akartam, de rájöttem hogy kicsi lesz az a 4,5", így egy 5.0-s lenne az ideális szerintem. Annyi hogy ebben az akksi is nagyobb mint a G3-ban, és persze 4magos is.Még úgyis várakozásban vagyok, hátha addig lesznek tesztek is.
gyuszito: Amennyiben nem tudsz várni, akkor valószínűleg jobb döntés egy másik...
-
válasz
vegyszer #24284 üzenetére
A 160USD-s ár végig csak a gyártó által kért árként szerepelt, a végfelhasználói ár mindenképpen többre várható, lásd minideal oldalát. egy a 190 USD-s (youth verzió) ár is roppant jó.
Neo-t nem kell félteni, jó termékeket készítenek jó áron (vállalom a szószóló szerepét a cég érdekében). Persze erről a készülékről majd csak májusban lesz részletes infó, de a gizchina is jókat mondott eddig végig róla .Meg persze kérdés, hogy melyik verziót veszed, mert ebből is terveznek egy (Youth) és két (Premium) giga RAM-mal készüléket. Nekem egyébként az eredetileg tervezett 5"-es kijelző jobban tetszett volna. -
válasz
vegyszer #24241 üzenetére
Nagyon nem.
Ez nem arról szól, hogy 45 napon belül meg kell érkeznie, erre a paypal nem fog neked vállalni garanciát. 45 napon belül tudsz ügyrendezést kérni a paypaltól, de ilyen késéses postázási ügyben nálam pl a paypal szépen kivárta, míg megérkezett a csomag, a küldő ezt jelezte a paypalnak, ami után annyit mondtak nekem a paypalnál, hogy ha gond van jelezzem, ha pedig nem zárom le, de nem is jelzek, akkor 2 napon belül rendezettnek tekintik az üzletet.
A paypal nem csak a vevő érdekeit védi, hanem mindkét félét. -
csibe1
addikt
válasz
vegyszer #24134 üzenetére
Tegyük fel megadja magát az akksid.
Mit csinálsz?Veszel egyet a sarki gsm boltban vagy ők rendelnek neked egyet?Honnan?
Rendelhetsz te,minimum egy hetet várhatsz; és ha nincs tartalék telód akkor kólészhatsz egy másikat
vagy kettőt.
Akksikról,az első három találatot érdemes elolvasni.
Talán már itt is volt róla szó,hogy kb 40%-on érdemes eltenni az akksikat; sokkal tovább bírja,mint teljesen feltöltve. -
Bagira01
veterán
válasz
vegyszer #24138 üzenetére
Kb másfél órája rendeltem. Nem volt semmi extra költség, sima reg airmal. Van drop shipping opció is mint az antelife-nál. A fizetés előtti ellenőrzésnél van egy ilyen: "Add Shipping Insurance to your order" ez +2$ Lényege, hogy ha a szállítás közbe elveszik a csomag akkor "azonnal" küldenek egy másikat a saját költségükre. Az egyetlen dolog ami így videók alapján nem tetszik az az érintőgombok elhelyezése és a rohadt erős megvilágítás, ami az egész telefon alját átvilágítja.
-
Bagira01
veterán
válasz
vegyszer #24126 üzenetére
Elvileg nincs benne, egyik oldalon se láttam odaírva. Én most hirtelen felindulásból(és mert alázógyík fórumtárs felhívta rá a figyelmem) egy Isa A19Q-t rendeltem innen 172$ cakli pakli(2$ egy olyan opció, ha elveszik a csomag út közbe, szó nélkül újraküldik) Van benne mágneses iránytű, 2db akku, és led villanó is. Amit hiányolok, hogy nem lehet hozzá tokot és kijelzővédő fóliát venni
Illetve a kapacitív gombok elég hülyén vannak elhelyezve és a megvilágításuk se valami elegáns..
-
robertone2
tag
válasz
vegyszer #24035 üzenetére
Köszi, megnéztem.
Tényleg hasonlít, de egyértelműen nem ugyanaz, ebben csak 4 giga a rom 8 helyett, ez talán még nem akkora dráma, amúgy is akarok bele memóriakártyát, az akksija viszont 2020mah 2500 helyett ami már jobban fájna. A nagy SIMEK szólnak mellette és valamivel olcsóbb is, de nem annyival amennyivel kevesebbet tud.
Már utánaolvastam a STAR S5-nek és eléggé megnyugtató véleményeket írtak a minőségéről, ehhez képest erről semmit nem tudok, abban sem vagyok biztos, hogy ez a Star X920, mert nincs odaírva, ma már a koppintást is koppintják kínában, ha sikeres...
-
robertone2
tag
válasz
vegyszer #24009 üzenetére
Akkor talán nem lesz mégsem akkora szívás ez a kártyahely...
Most látom, hogy ehhez is adnak visszaalakító adaptert.Ha mégis ezt a telót választom akkor valószínűleg a sima dominó kártyámat vágom ki és azt rakom a micro helybe, gondolom az is ugyanúgy látni fogja, a másikat meg használom mobilnetre, így ha esetleg netszolgáltatót váltok, vagy külföldön rakok bele ottani netet akkor már nem kell vagdosni hirtelen.
-
Putya
csendes tag
válasz
vegyszer #23907 üzenetére
Szerintem rá gondolsz: Goophone I9
-
hungobungo
senior tag
válasz
vegyszer #23769 üzenetére
Ne legyél már növény, "No feedback received" <- nincs semmilyen értékelése.
Szerinted mennyire megbízható az ilyen?Érdemes megnézned pl. ennek a francia csávónak az oldalát: http://armdevices.net/
Kijár az expókra, ahol GYÁRTÓK mutatják be a termékeiket, és gyakran kérdezi meg azt, hogy 1000 db-os rendelés esetén mennyiért adják őket.
Most is vannak fenn pl. a most kijövő tabletekről árak. -
hungobungo
senior tag
válasz
vegyszer #23728 üzenetére
Gondolom, LCD TV-n mutogatnád a képeket?
Arra nem egyszerűbb a beépített képnézőt használni, a telefont meg egyszerű USB-tárként? USB adatkábellel?Okosabb TV-k, media playerek uPnP-n keresztül is tudnak kommunikálni, androidra is van szoftver...
Pl. a v1277-es, mtk6577-es telefonomon van micro HDMI kimenet, de csak kábeltesztelésre használom, soha nem néztem rajta keresztül semmit. mtk6589-es telefonok között még nem láttam hdmi-vel szereltet, de biztosan lesz egy-kettő (bár a 4.2-es androidtól kezdve a miracast ezt a kábelezést váltaná ki).
-
gps76
őstag
válasz
vegyszer #23593 üzenetére
En debreceni vagyok belvaros szelen lakom,passzolom hogy mitol van,de teny.Amikor ebben a felallasban mekegett a vonal,sokszor nem ertettek mit mondok,mindig az ablakparkanyon konyokoltem beszelgeteskor,bementem a furdoszobaba ki is ixelte a tererot.
Ha lehetoseged lesz probald ki,de holnap ha lesz idom csinalok fotot igy is,meg ket kartyaval is. -
osztraksajt
őstag
válasz
vegyszer #23578 üzenetére
Nem a 3G van kivéve belőle, csak az Európában honos GSM 3G-t nem támogatja, T-SCDMA szaványt tud ami ha jol vettem ki valami kínai rendszerű 3G.
Valóban drágább, de ez szerintem csak az újdonság miatt van, majd lemegy az ára, nem is értem igazán mért kerül be a webshopokba. Bár a fekete hátlapot elfogadnám róla.
-
gedadavid
csendes tag
válasz
vegyszer #23496 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy-hogy van de az androidnál sem egységes, mert egyes Samsungnál és egyes HTC-knél is az Apple féle kiosztással operálnak.
Nem tudom mi alapján variálják de akkor legalább feltüntetnék a leírásokban...
@Pítőr: Engem azért az a 200MAh akksi eltántorítana
A viccet félretéve ez tényleg jónak ígérkezik
-
kosturica
őstag
válasz
vegyszer #23424 üzenetére
Helló!
Jól látod: egy fizikai gomb van rajta. Egy nyomás vissza, két gyors nyomás a home funkció! Logikus lenne, ha a menü egy hosszú nyomásra előjönne, de valószínű, hogy az csak az érintőpanelen hozható elő.
A linkelt leírásban ez áll:What in package
1 * Goophone i9 Android phone
1 * Travel Charger
1 * Battery
1 * USB Data Cable
1 * Headphone
1 * Manual
Order right now2 batteries + 1 free Leather case
A többi kérdésedre 2-3 hét múlva tudok válaszolni, mert én megrendeltem és már postára is adták!
-
pmikloska
aktív tag
válasz
vegyszer #23136 üzenetére
Ez a válasz nekem is kapóra jött, de az USA-ban vagyok jelenleg, nem akarok szolgáltatós telefont venni, mert ezekben nincs SIM kártya, de a tmallbox-ot nem tudom elérni innen, így rendelni sem. Javasoltak már proxy használatot, de nem tudom, hogy mi fán terem a beállítása stb.
Ezért érdekel, hogy úgy általában a telefonokat a minideal.net root-olva küldi-e és hogy milyen postával jön ha free shipping-es. -
-
ouzohuto
senior tag
válasz
vegyszer #22305 üzenetére
A rendszer simán elbírná azzal semmiféle probléma nincs, csak éppen egy gyártó se gondolja azt, hogy ha van HDMI/HML kimenet a telón jobban fogják venni :S
(#22304) mrkatona: Néha jól esne nem a laptoppal kínlódni az összekötöm a TVvel hanem csak leszedem telón és rádugom egy pillanat alatt és go nézem azt amit
én pl most a "how i met your mother"t nézem online...mind1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest