-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #96926 üzenetére
Ez igaz, viszont ugye ebben az esetben még nincs egyik sem és így könnyebb szerintem odatalálni mindenkinek, de lehet hogy ez csak az én hülyeségem... Az biztis , hogy a blogban is el lehet helyezni egy linket a topikra és fordítva is... én jobb szeretem ha egyhelyen van minden.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csendes #96655 üzenetére
Jól összefoglaltad! Annyival egészíteném ki, hogy a Lonovo akkor ha van hozzá rendes multilang rom (már ha ez feltétel) A T6S pro akkor ha nem kevés neki az 1900 mAh -ás akksi, THL 4000 akkor ha nem zavarja a relatíve vastag ház és nagy üzem idő kell neki, egyébként nekem simán megfelel egykezes használatra a THL 4000, de ha jól emlékszem nőnek lesz....
-
WOT-H-A-C
veterán
Nagyjából ezt akarták elmondani neked a kollégák!
Idézek...
"Hozzátette: az EU-n kívüli országokból, interneten keresztül rendelt termékeket minden esetben vámkezelni kell. Ebben az évben a megnövekedett online vásárlások következtében a főigazgatóság 24 százalékkal több, 131 ezer import vámkezelést végzett.
Az elmúlt hónapokban 213 eljárás indult a repülőtéren, hamis árumegjelöléssel behozott áru miatt, amelyből 143 esetben már megsemmisítették a termékeket - mondta a főigazgató.
A lefoglalt áruk többsége Kínából és Hong Kongból származik, az előző évektől eltérően a ruházati termékek helyett leggyakrabban napszemüvegek, kozmetikai termékek, karórák és telefonok buktak meg az ellenőrzésen.
Tehát itt is kérünk minden klónban gondolkodót, hogy teljes jogi felelősségének tudatában kétszer is gondolja meg mielőtt klón vásárlásra adja a fejét!
Nézzük miről is beszélünk, gyártók szerint:
A felsorolás nem teljes!
- Star
- Hdc
- Feiteng
- NO.1
- Alps
- Goophone
- BluebooEzek ránézésre " 1:1" másolatok, de senki se gondolja, hogy az eredeti termék árának töredékéért minőséget és ugyanazt a tudást megkapja. A fenti lista nem reprezentatív, tehát koránt sem biztos, hogy egy Star vagy egy Feiteng telefon klón is egyben, bár ezeknek a "márkáknak" igen komoly klón bázisuk van, még saját portfólión belül is. A Star N9000-esnek pl. legalább 3 klónja is létezik, noha maga is klón...
A "dzsunka gyárak" elsősorban az itthon is favorizált és esetenként túl hypeolt gyártókat és termékeit klónozzák, de több gyártó termékeire is oda kell figyelni : Samsung, Apple Iphone, Xiaomi, Huawei, Lenovo.
Miről ismerjük meg a klónt a vásárlás előtt:
1. az ára töredéke az eredeti termék árának
2. a klónt nem eredeti hardverrel szerelik! Exynos vagy Snapdragon lapka helyett jellemzően MTK SoC-al rosszabb esetben Speadtrum vagy még kisebb gyártó lapkészletével vannak ellátva.
3. Lenovo hamisítványoknál külső jelei is vannakIgen ... sajnos a saját márkáikat is hamisítják!"
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Graphics #96460 üzenetére
Iocean x8 mini vagy pro de a pro nem biztos, hogy belefér a keretbe most nem néztem meg az árát.Úgytudom a Coolpad F1 et is újra elkezdték gyártani az is remek telefon, de ha jól rémlik azt már ismered. Xiaomit, Lenovot neked nem ajállok!!!
Talán majd a jiayu S3 ha kijön. Az újkori MTK -k nem ebben az ár sávban mozognak. Qualcom vonalon talán Coolpad F2 de arra még nincs normális rom.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mr.Csizmás #96419 üzenetére
"ezekben mi a jó,"
Ezt hogy érted??
Meg adtál egy keretet. Ennyiért nem lehet prémium és egyedi ficsőrökrt várni...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mr.Csizmás #96414 üzenetére
THL T6s, THL 4000, Leagoo Lead 1/2, Jiayu g2f, cubot S126(azt hiszem ez a száma)
Ezek beleférnek...
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #96391 üzenetére
Hmm... lehetséges...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #96388 üzenetére
És tényleg.... ez egy 4pda.ru idézet Lead1 -el kapcsolatban!! ""Bootloader unlock for Sony" program running still on the PC..." LOL ezt nem tudtam köszi!! MTK soc esetében sosem nyitottam( nem volt rá szükség) bootloadert.
Ma is tanultam valamit...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #96370 üzenetére
1. Még sosem hallottam róla, hogy valaki MTK-s telefonon bootloadert akart/próbált volna nyitni....
Szerintem egyébként nyitottan érkeznek , de ez csak tipp.
2. Nálam minden egyes rom (4.4) felrakása után nyitnom kell újra a bootloadert, de én snapdragon800 at használok, így nem nagyon lehet párhuzamot vonni sajnos
, de mond már el mivel kísérletezel. Kiváncsivá tettél....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Enikő92 #96284 üzenetére
Ha elfogadsz egy jó tanácsot.... hagyd abba ezt... minnél többet foglalkozol azzal , hogy merül a telfon annál rosszabb lesz a helyzet!! Többet nézed a telefont, haszontalan appokat futtatsz, monitorozod folyton, stb... ezek mind merítik az aksit!!,Csak annyit tegyél, hogy használd azt a telefont arra amire való. Be fog állni az akksi kapacitás arra amire kell és ezt el kell fogadni. Ha kevés akkor vegyél egy power bankot. Figyeld meg ha ezekkel felhagysz akkor jobb üzem idöt fogsz elérni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nagysandor79 #96225 üzenetére
nem értem az első 2 kérdést.... O. o
3. google-> "játék neve " +"android hack"
-
WOT-H-A-C
veterán
hujjujjujjj....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janaman01 #96161 üzenetére
Remélem.... Ez is új soc a zopo zp 3x nél is várni kellett mire lett root, először csak komplett custom rom felrakásával lehetett megoldani, mostanra már van cwm+root zip is. A régi bevállt eszközök (Vroot, frama,rootgenius) nem bírkóztak meg vele
Arra van esély bár a 3x et droidtoolsal sem sikerült menteni
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
sexymusprime #96156 üzenetére
nem fog sok időbe telleni és lesz rá. Ha csinálnak egy cwm-et akkor a gapps nem nagy gond. A root az más kérdés....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #96138 üzenetére
így van!
Amit tegnap írtam az az A6000re vonatkozott, de most negint 2 telefon van belinkelve ami félre vezető erre pedig a fentebbi pár sor utalt, hogy itt a topikban az ilyen dolgokat szeretjük elkerülni. Egyébként nem jól emlékszel mert én nem röhögtelek ki, sőt azt is elmondtam , hogy mire keress rá itt a topikban , hogy megkapd a választ a kérdésedre részletessen. Rákerestél a kulcsszavakra amiket javasoltam neked?? Arról nem beszélve, hogy a kolega kigyüjtötte a lényeget.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #96134 üzenetére
Most minden bacogatás nélkül, mondom neked. Ebbe a topikba (mostmár) az újak kb 75-80% a azért jön ,hogy telefont ajálljanak neki. Nos ugy te is kitettél egy linket egy olcso és márkás telefonról. Amivel ithon nem tud normális mobil netet használni a delikvens és miután erre rájön akkor meg jön az anyxxás meg a mutogatás, hogy itt kapta a tippet.... , ha belegondolsz ez veled ia meg történhetett volnay, mert nem értesz hozzá.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
DarknessHope #95948 üzenetére
Egyszerre kezeli mind2őt de nem úgy ahogy neked kéne. Az S4 mini duo dual standby készülék amit te keresel, (ha jól értem amit írsz) az dual aktív. PL Honor 6 ithoni dual típusa úgytudom dual aktív vagy tudom ajállani a Lenovo k910-et ami szintén dual aktív.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #95924 üzenetére
Pomogács!!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sanyesz. #95454 üzenetére
Szia.Bocs most vettem észre amit kérdeztél. TH6s is volt nálam és THL 4000 is pár napig ebből kiindulva írtam , hogy simán vállalható!
"A THL4000 is ilyen felbontású."
Nem ugyan az a felbontás!
THL T6S:
Type: JDI TFT screen
Resolution: 854 x 480 pixelsTHL 4000
Type: IPS
Screen Resolution 960 x 540 (QHD)somnia: ezért szoktak érdeklődni, olvasni, és keresgélni infót az emberek a kiválasztott készülékkel kapcsolatban!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
somnia #95525 üzenetére
Még ennyit hagy tegyek hozzá... nem fontos válszolni kérlek ne is tedd...
itt vannak a hsz.-aid Van benne 2 ami témába vág. Tisztelettel megkérlek ha már OFF-olsz legalább rakd OFF-ba.
Elefonnal kapcsolatban , én általában csak "kalandoroknak" ajállom. Típusonként is nagy minőség beni szórás van! Hardver és szoftver téren is! Feltörkvőben vannak de szvsz kell még nekik idő! Az újabb típusokról szinte 0 tapasztalattal rendelkezünk. Nem éppen ajállott kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest