- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
fateless #101815 üzenetére
Teljessnen mind1 tegnap beregeltem hozzájuk is és meg vagy 2 ország asus shopjába is, de csak országon bellül adnak el. Az expansys is foglalkozik vele, ott is előrendelhető. Vuszonta ha jól láttam akkor csak az ausztrál boltban van z3580 al szerwlt telefon.Már alin is van pár darab 20-22 ~. Van jobb eladónál is. ET , Desoon, stb... de TW meg CN változat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ekrisztian #101759 üzenetére
Csak francia hont tudtam beállítani címnek...de még nézelődök. Viszont ami érdekes , hogy csak a franciáknál van készlet. Ami folyamatossan fogy, 1-2 db/ nap. Viszont a tulajok semmit sem kaptak csak igérgetést, hogy hamarossan küldik. A francián kívül pedig a legtöbb ország hivatalos asus shopjában nem hogy készleten, de még a palettán sincs a zenfon 2. Nagy valószínűséggel ithon is meg lehet majd venni , de kiindulva a zenfon5 4G majd 90k-s árából, nem fogják olcsón mérni. Mivel a legtöbb helyen még presell így az árat is csak saccolni lehet, de szerintem a leg fullosabb darab 4/64 z3580 450$ kornyeken fog startolni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
alexw801 #101749 üzenetére
Köszönöm , de nekem a ze551ml re fáj a fogam , abból is a z3580 as soc-al szereltre. Viszont még nagyon kuszák a leírások
551ml ből van ami z3560 (1.8 ghz) el és van z3580 (2.3 ghz) el szerelve. A rom 16/32/64 gb de tárhely is különbözik a különböző típusoknál.
Így van... elsődlegessem a ww és us verziók jók nekünk, de lehet , hogy máshogy is meg lehet oldani.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Peaceliker #101733 üzenetére
Ami nálad jelentkezik teljessen normális. Amiatt ne aggódj. Egyébként játéknál a tokot nem ajállom. Mégjobban megfogja a hőt!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Peaceliker #101729 üzenetére
Természetes jelenség! A nagy teljesítménnyel nagy hő leadás jár.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janaman01 #101701 üzenetére
A franciák árulják az asus shopban a ww verziót giga 299€-ért de nem szállítanak magyarországra.
Illetve odakell figyelni, mert a kínai és taiwani piacra szánt modellek kevesebb 4G frekvenciát tudnak ( a 800-at nem) USA vag WW verzió tudja azt is. A 4gigás duál aktív. Vannak találgatások , hogy a 1.8 ghz es ME551-et root-al fellehet oldani 2,3 ra is. Csak root nincs még hozzá "hivatalos" forrásból csak próbálkozások. Illetve szintén zuhany híradó, hogy a kínai/taiwani verziókra rá lehet húzni a ww-s firmware-t is!
Én már várom... Ha rövid időn bellül nem jön az új Vibe család akkor lehet, hogy Asus-om lesz.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #101649 üzenetére
Ugyan ezt néztem most én is, csak az idéző jeles keretbe nem fért bele. Szerintem megéri az árát. Hungo azt mondta "nem rossz".
-
WOT-H-A-C
veterán
ZTE V5 S -el és Coolpad F2 vel mivan? Beleférnek? Van tapasztalat?
-
WOT-H-A-C
veterán
-Jiayu F2
- Hongmi 2
- Elephone p6000
- Jiayu S3 2gb -
WOT-H-A-C
veterán
Eddig itt tartunk:
-Jiayu f2
- elephone p6000
- kingzone N3
- Hongmi 2
- Jiayu s3 2gb ( ez $árfolyamtól függően belefér a 60kba) -
WOT-H-A-C
veterán
Akkor játszunk kicsit.... Gyüjtsük össze mi van jelenleg a piacon bruttó 40-60.000 Ft között.
Mik a követelények:
- Min. 1 gb ram
- Max 5-5"
- min 2000 mAh
- 4G !?
- a kifutó termékeket hagyjuk
- jó fényképező ( mivel ez szubjektív és nem mindenkinek fontos ezért kezeljuk rugalmassan ezt a feltételt)
- gpsNos ennyi.... Jöhetnek az ájánlatok. Lássuk mit tudunk össze szedni.
Ami a leglényegesebb az összes kritérium felett az a megbízhatóság.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #101578 üzenetére
Touche!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
sexymusprime #101499 üzenetére
68 eladás 94.4% pos. feedback! Ilyen eladótól max unalmamban rendelek vastagon leárazott telefontokot!! Tipikus ororsz rulett!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #101417 üzenetére
hmm... coolicool jody Ha egyszer lesz pujám , felveszem ezeket a lehetséges nevek közé!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Schuby #101408 üzenetére
Szia, mivel nekem céloztad a posztot, válaszolok.
Nos, a megfogalmazás valóban hagy némi kivetni valót. Egyrészt itt senki sem helpdeszk, rajtam kívül is rengeteg ember van itt aki tudna neked segíteni, viszont az első posztod után ( itt idézek egy nagyra becsült kollégát
) egyből skip-eli a kérdésed. Kicsit több alázattal , többre mentél volna. Az itt megforduló aktív tagok többsége ingyen is segített volna rajtad, ha kicsit más a hozzáállásod. Hozzáteszem én rengeteget tanultam a telefonok bütyköléséről, az ide irogató " nem hozzáértő" lelkes kollégák és "amatőrök" posztjaiból és meg sem tudom mondani mennyi telefont szedtünk már rendbe, és hoztunk vissza közössen a "halálból". Vagyis szerintem átkéne fogalmaznod a kérésed és neki futni mégegyszer a dolognak. Vagy meglehet próbálni egy sufni gsmet. Bár hozzáteszem mindent megkeresni és letölteni hosszabb idő mint ujra rakni a rendszert.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
rabtibus #101394 üzenetére
van valamilyen mentésed a rendszerről? (kell a data particio is) Van valamilyen custom recovery telepítve? Én recoveryből kezdeném egy factory resettel, de ugye ez is ledarálja a datat, kivéve ha twrp d van mert akkor megoldható a az FR, format data nélkül is.
Viszont lehet hogy csak a gyári rom újra felhúzása fog segíteni.
-
WOT-H-A-C
veterán
Most tuti forognak a szemei!!! Hogy köpködhet a gúglí fordítóra!!!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dluinet #101341 üzenetére
Ezt attól kérdezd aki használni fogja!!Mire fogja használni? Bőngészés, FB, FB messenger, Viber... ha ezek közül 3 rendszeres használatban van, akkor lehet, hogy elkéne gondolkodni a 2 giga ramon, főleg ha hosszabb távra tervezel. Én személyszerint sosem vennék telefont 2 giga alatt, de ez az én fétisem, én azt vallom minnél több annál jobb.
Most nem mennék bele az android ramkezelésébe, hogy hogyan működik, ha nem gond.
Viszont vannak itt olyan kollégák akiknek adok a véleményére és vígan elvannak az 1 gigával is... Tehát ez is felhasználás függő normális esetben.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kabalapasika #101228 üzenetére
Itt egy sztepbájsztep.[link] Leszedtem mobilra belenéztem, megoldható a leírás alapján. Fordító kelleni fog!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kabalapasika #101226 üzenetére
Egy sima frissítés után? Vagyis ota jött frissítés és az megölte??
Vagy te próbálkoztál flasheléssel?? Érdekes a dolog. Qualcomos telefonoknál elég nehéz kilőni az imei-t, de nubia-ból már nem ez az első amiről hallok.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kabalapasika #101219 üzenetére
Hogyan sikerüt bukni az imei-t??próbáld így
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gagez #101212 üzenetére
Droidtools-ban valóban van root kit, de az csak ideiglenest adna egyébként is!
viszont 15mp google ezt hozza: szkrollozz lefele
Vroot,cwm,twrp,root.zip minden van! Sok sikert!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
osztszoroz #101206 üzenetére
Irootnál valóban kell! Vagy playről leszeded a superusert-és arra cserélaed a kínait!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
v-man #101195 üzenetére
ezért írtam, hogy nagyobb tokba kell beletenni...
Én pl egy g2f tokjába tenném az f1 et , de ugye ez meg sufni tuning. Nekem egyszerűbb a dolgom, mert "beledugós, fellül tépőzáras" bőr tokot használok,ami 1 mérettel nagyobb mint a telefonom, így szilikon tokkal együtt belefér.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mekker #101183 üzenetére
Szia. A kollégám a jiayu F1 én használ ilyet. Mostmár közel 1 éve rajta van. Őszintén szólva mikor felragasztottam neki, úgy voltam vele, hogy max 2 hét és tehetem fel neki a pót ragasztó csíkot. Ennek ellenére a mai napig abban van a teló ráadásul esett nem keveset. Szóval meglepően tartós. Az más kérdés, hogy én pl. biztos nem ragasztgatnám össze a telefonom hátlapját. Viszont amit svgyula kolléga ajánlott az megfontolando. Ha a szilkikon tokot beragasztod az védeni is fog ráadásul az nem fogja karcolni a telefon sarkait kivételkor, mint egy műanyag tenné. Persze ehhez kicsivel nagyobb tokot kell nézni, némi átalakítással.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Coolmat #101142 üzenetére
A led "probléma" Úgy néz ki vibe ui betegség. A Vibe z-n használtam a 1427-től az összes verziót ami volt 1507-ig ami 14 verziószámot jelent.Közel egy évet lefedve. Ez idő alatt nem sikerült nekik kijavítani. A végén már hardveres problémára is gondoltak egyesek. Aztán miután kiadták a forrás kódott ett CM rom. Azóta a vibe z arra értesít amire akarom, a fehér színtől elkezdve a cián ig...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
jayjay #101005 üzenetére
jiayu.es. el pl felraksz egy twrp-t és abból egy a romodnak megfelelő gapps csomagot, vagy flashtoolsal felraksz "W"-s romot abban már alapból benne van!
itt a topikja Janaman01 már leírta a menetét!
aytukabozs: Az semmi, hogy informatívabb vagy, de velem szemben még linkelni is megtanultál rendessen!! Én meg itt bénázok már 5 prece egy nyomorult linkkel!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cappa72 #101002 üzenetére
Elég jól tippeltél szerintem is. A kollégának egy régebbi T11 e van. T11-re sokáig nem volt "hivatalos" 4.4. Ez is úgy lett meg, hogy az egyik websop pár hónapja el kezdte szórni a T11 eket 4.4 es firmware-el. Ebből vett egy ph-s kolléga, amit lementett és 105kacsa fejlesztette tovább . Tehát a felvetésed abszolút megállja a helyét.
-
WOT-H-A-C
veterán
Van topikja, és így képről nem lehet megmondani, hogy lézergravírozott lesz , vagy papír matricás. Majd ha megjött és rendszeressen lefagy random vagy töltés közben akkor lehet majd gondolkodni , hogyan oldjad meg. Addig no para, lehet ,hogy minsen gond nélkül fog üzemelni.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Nagyfehér74 #100918 üzenetére
Lenovoból jelenleg 2 készülék dual aktív. A k910 és a vibe x2 (kínai)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #100879 üzenetére
Csupa hasznos kis videó!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #100602 üzenetére
Ez egy igen jó kérdés!!! Így korán reggel nem is tudnék választ adni!!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
7Sony7 #100480 üzenetére
Szerintem akkor meg kéne nézni egy frissebb romot. Bár nem tudom mi van a tieden. Ha jól gondolom a 2014/12/27 a leg frissebb, legalábbis needromon ezt látom annak.
Az SD problémát lehet, hogy root-al meg tudod oldani. Úgytudom a VRoot(IRoot) viszi, de lehet próbálkozni RootGenius-al is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest