- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #77956 üzenetére
Es mar sokszor mondtam, nem a fix ideje szamit hanem hogy utana hova dob... de most beleszaladtal mert a kollega is Ingressezik es elso kezbol tud VALÓS informaciokat mondani a telo GPS képeségéről...
Egy jó glonass-os qualcommal nincs gond, ingressben áll a nyíl egy helyben a moto E-n, G-n, hongmi 1S-en is, lenovo A850-en meg egy helyben tudok sétálni (legalább fáradság nélkül gyűjtöm az XM-et egy padon ülve
).
-
gipsztigris
addikt
válasz
Laza... #77530 üzenetére
"Jellemzően mikor valaki dicsér egy adott telót, majd jön egy fikázós hsz., könnyen lehet hogy mind2 félnek tökre igaza van"
Úgy látszik a vasárnap délutánnak van valami nyugtató ereje, mert mindennel egyetértek!
Azzal egészíteném ki, hogy a dicsérős kontra fikázós hozzászólások jellemzően úgy szólnak mintha min. mindkét fél egy-egy márka hazai képviselője lenne és az élete múlna azon, hogy adott telefon valakinek tessen, vagy valakit el lehessen riasztani tőle.
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #77523 üzenetére
Nem ismerem a lányod, de biztosan nem játékra vette. Érdemben azért valamennyire lassítja, de legyen igazad. Itt amúgy is mindenkitől mindig csak azt kapom, hogy "hülye vagy, nem értesz te ehhez". Erről szól fél éve ez a topik. Nem rontom tovább itt a levegőt... Vicc baxd meg.
-
gipsztigris
addikt
-
Krinyo
senior tag
válasz
Laza... #77297 üzenetére
Egyelore te szemelyeskedsz egybol, nehogy te is ugy jarj, a vegen meg le kell mennem 13 eves szintre, es jelenteni a modoknak...
Itt le is zarhatjuk, szoval ti nem tudtok megoldast. Talan mas tud. Nekem a regi verzio nem megoldas. Senkinek sem az, csak az ilyen hozzaertoknek.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Laza... #77288 üzenetére
Ebben most mi a kotekedes? Hogy erdeklodom valaki tud-e megoldast, hogy miert nem mukodik a FB app egy 86000 Ft-os telefonon? Egyelore te kotsz belem, de lassan eleg lesz ebbol... szoval fogalmad sincs, csak beboffentettel valamit, hogy okosnak tunj. A kerdes tovabbra is adott.
Bocs, hogy megszakitom a sok offtopic okoskodast egy ontopic kerdessel.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Laza... #77178 üzenetére
Még nem próbáltam letesztelni így, biztosan nem kapna túl jó eredményt (azt azért látom, ha folyamatosan megy a kijelző, pörögnek lefele a %-ok az akkunál...), de engemet ez nem nagyon érdekel. Én a mindennapi használat alapján vagyok jó véleménnyel róla. Nem sok android-os telefonom volt, ez a 3., de nem lóg ki a sorból ilyen tekintetben. Az én felhasználói szokásomhoz mérten teljesen átlagos az akkuja.
-
Senator
aktív tag
válasz
Laza... #77104 üzenetére
Ja full hamis, mint az összes cuccom
Van egy hármas lehetőség is:
- nem azért látszódik, hogy pirosak a gombok fényben, mert világítanak. Ez akkor meg is magyarázza, hogy sötétben miert nem "világít" amikor ugye akkor kéne.De azért köszi a jóindulatú és konstruktív hozzászólást, legalább rájöttem a titok nyitjára
-
HPAA
őstag
válasz
Laza... #76943 üzenetére
A paraméter egy dolog. A tapasztalat, a közösség ami mellé épül az a másik. Okos ember sokat olvas, és más tapasztalati segítik a döntésben.
.csak mert eddig legalább 3x kérdeztem rá itt a fórumon is de SENKINEK ,SEMMI tapasztalata ,észrevétele nem volt eddig konkrétan a készülékkel kapcsolatban
most hirtelen honnan ez a nagy bizonyosság ?, én is utána olvasok mindennek ,de ha nincs miből akkor nehéz véleményt alkotni -
klampfer
tag
válasz
Laza... #76915 üzenetére
oooo nyilván nem, inkább csak érdekel. De gondolod, hogy akármilyen akciós is de már használt és garban visszavett telokat szórnak ki újra? Nem elképzelhetetlen, de azért remélem nem. Lehet akár a gyártónak a disztik által visszalapátolt telók új rommal is. Én cégpolicy szerint WinMobilt kell használjak, de néha visszamennék Androidra
-
prodata2
tag
válasz
Laza... #76884 üzenetére
Ez az,hogy a hibák még sehol mert még teszt sincs róla . De ahogy a DG800-ról olvasgattam itt a fórumon ,hogy még az alap funkció sem működik rajta normálisan maga a telefonálás az már nagy hiba . Én legalább is úgy vagyok vele ha veszek valamit akkor azt tudjam használni is . Ezért estem nagyon gondolkodóba . A Xiaomi redmi note az nagyon tetszett volna ,ha nem maradok le a rendelésről .
-
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Laza... #76743 üzenetére
Az a tablet kevés helyen kapható és itt volt a legjobb az ára (JXD s7800b). Nem mondom hogy mindig higgadt voltam. Írtam nekik "szép" levelet miután megjött amit elküldtem az összes fellelhető e-mail címükre
De hogy legyen topik is benne, geekbuyingra sokan panaszkodnak ha van más bolt akkor kerülendő
-
Depression
veterán
válasz
Laza... #76437 üzenetére
A rom keresés inkább hobbi, semmint szükség. A külső GPS is annak ajánlott, aki rendszeresen használni akarja. Mint a fényképezőgép is.
A melegedés nyáron gáz. 300km környékén megsütötte az akksimat, igaz előtte figyelmeztetett, hogy túl forró és ki kellene kapcsolni a telefont, de szükségem volt rá. 40 fokos melegben nem nagy dolog elérni az 55-60 fokot egy szélvédő mögött.Azóta 3x törtem el a kijelzőt, nem árt a bugyi.
-
-
-
-
tisszekreny
tag
válasz
Laza... #76182 üzenetére
Kértem egy kis segítséget a Vodafone-tól. Ezt a választ kaptam:
"Köszönjük, hogy felkereste ügyfélszolgálatunkat!
Hivatkozva 2014. június 12-én érkezett elektronikus levelére, az alábbiakban küldjük válaszunkat.
Tájékoztatjuk, hogy cégünk alkalmaz 900 MHz-es frekvenciát a 3G internet szórására, azonban információval nem rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy az ország mely területén érhető el.
A lefedettséget a domborzati viszonyok, az időjárás, illetve az épületek szerkezete befolyásolhatja.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy a készüléke – amennyiben automatikus hálózatválasztásra van állítva – az erősebben érzékelhető hálózatra jelentkezik fel. Ilyen esetben a mobilkészülék kijelzőjén megjelenik a használt hálózat neve. Az erősebben érzékelhető hálózatra történő feljelentkezés jelenségét megoldhatja a hálózatválasztás manuálisra átállítása, melynek lehetősége a készülékek menürendszerében általában a „Beállítások” menüpont alatt található.
Szeretnénk felhívni a szíves figyelmét arra, hogy a http://www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep hivatkozáson található lefedettségi térképünkön megtekintheti, hogy az egyes területeken milyen lefedettséget biztosítunk.
A térkép bal felső sarkában találhatja a „Címkeresés” felületet, ahol az „Irányítószám”, a „Település”, a „Közterület” és a „Házszám” mezőket kitöltve tud pontos címre keresni.
A térkép jobb alsó sarkán található menüsávban a „GPRS/EDGE”, a „3G” és a „3G/HSPA” menüpontok bejelölésével tekintheti meg, hogy a kiválasztott területen az adott hálózaton milyen lefedettséget biztosítunk. Tájékoztatjuk, hogy piros színnel jelöljük a beltéri, míg a sárga színnel a kültéri hálózati lefedettséget.
Az egyes adatátviteli technológiákhoz tartozó maximális, illetve átlagsebességeket az alábbi táblázatban foglaljuk össze:
Technológia Sebessége Maximum Átlagos / Elvárható
GSM (2G) GPRS 56 kbps 20-40 kbps
EDGE 236,8 kbps 80-130 kbps
UMTS (3G) W-CDMA/UMTS 384 kbps 150-350 kbps
HSPA 14,4/5,76 Mbps 2100/800 kbpsSzíves megértését köszönjük!"
-
LámaZ
addikt
válasz
Laza... #76278 üzenetére
Ez az „úgyis teszek bele külső SD-kártyát” csak addig hangzik jópofán, amíg a telefon kiírja 6 hónap folyamatosan jó működés után, hogy az SD-kártya nem ismerhető fel.
Persze, ha kiveszed, beteszed stb. esetleg mégis felismeri, de ez uncsi, ha többször megismétlődik, ráadásul jó minőségű, mymemory.co.uk-n vett kártyával. -
-
Carline
őstag
válasz
Laza... #76000 üzenetére
Én a görög buszos nyaralásra mindig a szünetmentesem 7.2Ah 12V akkuját viszem egy oda való csatikkal ellátott szivargyújtós micro-usb töltő kíséretében.
Oda és visszaútra nekem és a lányomnak a telóját, keresztgyerek tabletjét szinte folyamatos használat és töltés mellett elviseli.
Nehéz (kb 2.5kg) emiatt kényelmetlen de az erő vele van. -
stmiklosi
tag
válasz
Laza... #76000 üzenetére
Szevasztok!
Kici-kínai azt ír rá, amihez kedve van, muszáj az üzlet miatt egymásra "licitálni".
Van 2-3 max. gyufaskatulányi 0,7A-es USB-s töltőm. Tudnak 0,5-öt. Olykor lassu egy tablethez, vagy máshoz, mikor mi kerül a kezembe, gondoltam álmodjunk nagyobbat. Rendeltem is 2A-es, 2 USB-s töltőt.
Megjött, terhelem, nézem oszcilloszkóppal mit "csinál"? Úgy 0,5A-nél elkezd esni a feszültség, 0,7-nél már 4,7 alatt van. Kb. meg max ennyit tud.
Szétszedem, nézem mi van benne, egy olyan integrált áramkör, ami ha megszakad se tud 1A-nél többet, ha az összes többi alkatrész a "nagykönyv" szerinti. Persze azok is a minimumon...
Szóval ők nem szégyenlősek, mi meg tanuljunk meg osztani....
Amúgy persze az ára is olyan volt, de azért ne vond le azt következtetést, hogy magasabb árnál kevesebbel kell osztani.
Van egy napelemes majd tenyérnyi napelemes akkubankom, az 2600-as, (talán 2500-ért hozattam?), persze nem csak "nappal" lehet tölteni, az tényleg tudhatja, egy teljes telefontöltés "belefér".
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest